Clipe de coșmar pentru Deea Maxer, viața i-a fost pusă în pericol! Nu mai poate avea copii

Publicat: 11/01/2020 | 11:42

Deea și Dinu Maxer formeză unul dintre cele mai solide cupluri din show-bizul românesc. Anul trecut familia lor s-a mărit cu încă un membru, însă bucuria nașterii a fost umbrită de unele evenimente neplăcute. Deea Maxer a avut parte de complicații la naștere, care i-au pus în pericol viața. (CITEȘTE ȘI: AVEM PRIMELE IMAGINI CU BEBINO DUPĂ CE A FOST ”TRANȘAT” DE NEPOTUL CELEBRULUI NAPOLEON! CARE A FOST DE FAPT MIZA MĂCELULUI)

Deea și Dinu au împreună doi copii: un băiețel și o fetiță. Proaspăta mămică a născut în luna octombrie anul trecut o fetiță, pe nume Maysa. Artista a apelat la o operație de cezariană, în timpul căreia a trecut prin momente extrem de dificile. (VEZI ȘI: DEEA MAXER DĂ DIN CASĂ, DUPĂ CE A NĂSCUT-O PE MAYSA! CE I-A ZIS DINU, SOȚUL EI)

În urma complicațiilor survenite în timpul nașterii, Deea nu mai poate avea copii. Invitată la emisiunea „Agenția VIP” ea a povestit ce s-a întâmplat în sala de operații și cum a reușit să depășască momentele grele.

„Am avut complicații la naștere. Am trecut printr-un scenariu prin care nu credeam că o să trec. În timpul operației au fost niște lucruri neprevăzute. A fost o hemoragie neașteptată și abia într-o oră și jumătate am fost operată. Eu nu o să mai pot să am o altă sarcină”, a declarat Deea Maxer.

Clipe de groază în timpul nașterii

Deși au așteptat cu nerăbdare naștere fetiței, cuplul Maxer a trecut prin niște momente greu de imaginat. În timpul operației de cezariană, Deea a avut o hemoragie internă, pe care medicii s-au chinuit să o opreasă minute bune. Din păcate, în urma acestui incident artista nu mai poate avea copii.

„Mă așteptam să nu fie o operație ușoară, mai ales că aveam varice interne. Am intrat în sală, m-au dezbrăcat, m-au urcat pe masa de operație. M-au conectat la aparate. M-au întins pe pat, nu mi-am mai simțit picioarele… Mi s-au spart varicele de pe organele interne. Am avut o hemoragie. Au lucrat doi medici plus domnișoara rezidentă. Aveam la un moment dat opt pense în burtă. Mi-aduc aminte că mă gândeam cât mai durează. Într-un final, m-au cusut.”, a povestit artista.