Cleopatra Stratan și Edward Sanda, primul Crăciun împreună în Republica Moldova. Cu ce preparate tradiționale îl va surprinde artista pe logodnicul ei

Publicat: 23/12/2020 | 13:57

Cleopatra Stratan și Edward Sanda fac ultimele pregăriti pentru primul Crăciun împreună. Cei doi îl vor bărbători în Republica Moldova, iar bradul l-au împodobit deja. Într-un interviu oferit de curând, artista a dezvăluit cu ce preparate tradiționale îl va surprinde pe logodnicul ei.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda, primul Crăciun împreună în Republica Moldova

În vârstă de 18 ani, Cleopatra Stratan a susținut în cadrul interviului oferit ieri, la Pro TV, că tradițiile moldovenești nu sunt cu mult diferite de cele din țara natală a logodnicului ei. De exemplu, salata de boeuf se numește “Olivier” în Republica Moldova, iar ingredientele nu sunt aceleași.

“Nu știu dacă e ceva diferit față de tradițiile românești. Practic e cam același lucru. Eu, în familie, mai mult decât să împodobesc bradul de Crăciun și să pregătesc masa tradițională, nu știu altceva. La noi e tradițională salată de boeuf doar că noi, o numim «Olivier» . Diferă un pic componența. Mai avem răciturile sau piftia. Prăjituri, da. Cozonacul nu prea se face. Bine, poate în alte regiuni ale Republicii Moldova se face, noi nu prea facem”, a explicat Cleopatra Stratan în cadrul emisiunii “Vorbește Lumea”.

Logodnicul ei a completat-o și a spus: “Nici la noi nu se face pentru că nu știm”, iar fiica lui Pavel Stratan a mai dezvăluit: “Cam așa, aperitivele, și mai avem un fel de salată, șubă. (…) Gătim în familie, da, sigur. De obicei, masa era completă când mergeam la bunici. Când nu puteam ajunge la bunici, o reinterpretam acasă”.

Citește și: Edward Sanda, mai îndrăgostit ca niciodată! Ce mesaj emoționant i-a transmis Cleopatrei Stratan, în prag de Sărbători

Cei doi logodnici își vor crea propriile tradiții de Crăciun

“Anul acesta mă aflu puțin mai departe de familia mea, dar alături de noua familie. Avem multe planuri împreună. Vrem, eu și Cleopatra, să ne creăm primele noastre ritualuri de sărbători. Să participăm amândoi la pregătiri. De exemplu, noi am lansat piesa Cozonac, dar nu știm niciunul să-l facem. Poate încercăm acum!

Ne vom relaxa uitându-ne la filme, «Singur acasă» va fi sigur pe lista noastră, știu că și Cleopatrei îi place filmul. Și abia aștept să descopăr obiceiuri diferite, specifice locului, pentru că urmează să mă bucur și de sărbătorile pe rit vechi”, a mai declarat cântărețul de 23 de ani în timpul intervenției prin Skype la “Vorbește Lumea”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Edward Sanda (@edwardsandaofficial)

Nu rata: Cleopatra Stratan, adevărul despre sarcina la 18 ani. Așteaptă sau nu un copil iubita lui Edward Sanda?