Cleopatra Stratan rupe tăcerea, după zvonul că are o relație cu Edward Sanda

Publicat: 29/12/2019 | 17:02

Cleopatra Stratan și Edward Sanda formează un cuplu! Da, acesta este zvonul care circulă de ceva vreme în lumea showbiz-ului. Este adevărat? Fiica lui Pavel Stratan s-a decis să spună adevărul.

„Suntem doar prieteni! Și cu iubitul, cu iubitul mai târziu. Este cam devreme. Toate la timpul lor. Acum școala e pe primul loc”, a spus artista, întrebată fiind despre fiorii dragostei, în care principalul ”vinovat” s-ar fi vrut a fi Edward.

Și Edward Sanda a ținut să facă precizări privind relația pe care o are cu Cleopatra Stratan. „Nu sunt eu fericitul Ghiță”, a afirmat artistul care a colaborat, în ultima vreme, cu fiica lui Pavel Stratan.

„Nu ştiu de unde a apărut acest zvon, dar nu este adevărat! Sunt mai multe poze, dar între mine şi Cleopatra nu a fost nimic mai mult decât o prietenie sinceră şi adevărată.

Nu s-a pus niciodată problema că noi am avea ceva mai mult, decât să colaborăm muzical. Nu ştiu de ce a venit toată aceasta nebunie, fix în această perioadă în care nici nu m-am întâlnit, ea fiind stabilită în Chişinău.

Mă aşteptam la zvonuri de genul acesta, acum câteva luni când era în Bucureşti. Momentan, nu avem niciun fel de legătură. Nu sunt eu fericitul Ghiţă”, a completat Edward.