Cleopatra Stratan, noi dezvăluiri despre relația cu Edward Sanda! „Am vrut să fim doar noi doi”

Publicat: 15/04/2021 | 14:30

Cleopatra Stratan și Edward Sanda formează unul dintre cele mai tinere cupluri din showbiz-ul românesc, dar și unul dintre cele mai hotărâte. Nu a trecut nici un an de când cântăreață a fost cerută de soție, iar acum este gată să spună „Da” și în mod oficial.

Prezentă în cadrul unei emisiuni tv, Cleopatra Stratan a vorbit despre relația cu Edward Sanda și marele eveniment ce va avea loc anul acesta. Cei doi îndrăgostiți sunt împreună de mai bine de un an, iar toamna trecută Edward și-a luat inima în dinți și a cerut-o în căsătorie.

Anul acesta au pregătit cununia. Vor semna actele în cadrul unui eveniment restrâns, la care o să participe doar persoanele dragi. Mai mult, Cleopatra este cât se poate de fericită mai ales că se bucură de susținerea părinților în toată această aventură. (CITEȘTE ȘI: CLEOPATRA STRATAN ȘI EDWARD SANDA, PLANURI MARI! CEI DOI SE VOR CĂSĂTORI ÎN ACEST AN. „OFICIALIZĂM CU TOT CE TREBUIE, DĂM CU SUBSEMNATUL”)

„Tata a dat ok-ul mult mai devreme înainte de a fi noi împreună. Lui nu a trebuit să-i explic foarte multe chestii, a spus deodată: să fiți fericiți, să fie într-un ceas bun. (…) Ne gândim să facem marele pas în acest an (n.r. cununia) în această vară, dar nu vrem să dăm mai multe detalii.

Fiind motivul pandemic, nu vrem să facem un eveniment foarte mare, ceva super restrâns. Chiar și în momentul logodnei am vrut să fim doar noi doi și pentru noi lucrurile simple sunt cele mai importante. Nici măcar asta (n.r. despre nuntă, dacă va fi mare). O să vedem”, a spus Cleopatra Stratan la Antena Stars.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda, sărbători împreună

Dar cum până la cununie mai este ceva timp, Cleopatra și Edward se bucură din plin de tot timpul pe care îl au împreună. Artista a dezvăluit că Sărbătorile de Paște le vor petrece la Chișinău, alături de familia ei. (VEZI ȘI: CLEOPATRA STRATAN A POVESTIT CUM AU REACȚIONAT COLEGII DE LICEU ȘI PROFESORII CÂND AU AUZIT CĂ SE VA CĂSĂTORI AȘA DE TÂNĂRĂ)

„Am venit singurică la București, dar duminică o să plecăm împreună, eu cu Edi. Îl iau la Chișinău. O să stăm cam vreo două, trei săptămâni. Prindem împreună Paștele acolo. Tata este primul om căruia eu îi cer sfaturi. E un om foarte important pentru mine și așa va fi, indiferent de ce se va întâmpla în viața mea, indiferent că mă căsătoresc cu Edi, că o să am un copil mai târziu. Părinții mei vor rămâne la fel de importanți mereu”, a mai spus Cleopatra Stratan.