Cleopatra Stratan, încă o apariție-șoc. Și-a pus botox ”Iubita lui Ghiță”?

Publicat: 22/12/2019 | 13:56

Cleopatra Stratan nu este numai frumoasă, ci și pusă pe apariții prin care îi surprinde pe fani. De curând, vedeta s-a afișat cu un decolteu generos, demonstrând că este lipsită de inhibiții, iar acum a postat în mediul online o fotografie care i-a pus serios pe gânduri pe vizitatori.

Mulți dintre ei au considerat că fiica lui Pavel Stratan a mai făcut un pas către un nou look, punându-și botox în buze. E drept că buzele mari ale Cleopatrei transmit chiar asta, însă vedeta nu a confirmat ipoteza, spunând doar că nu este vorba despre… photoshop.

”În caz de ceva, jur că nu e photoshop????????”, a fost mesajul pe care Cleopatra Strata l-a alăturat fotografiei respective.

Cleopatra Stratan și… buzele controversate

Cât câștigă Cleopatra Stratan

CANCAN.RO, SITE-Ul NR.1 DIN ROMÂNIA, a intrat în posesia unor detalii de-a dreptul uluitoare legate de onorariul pe care-l percepe tânăra artistă. Astfel, Cleopatra Stratan cere nici mai mult, nici mai puțin decât 7.000 de euro pentru o singură oră de cântat. (VEZI ȘI: CLEOPATRA STRATAN, IPOSTAZĂ PROVOCATOARE LA DOAR 16 ANI! IMAGINEA CARE A STRÂNS MII DE LIKE-URI)

Dacă luăm în calcul și restul pretențiilor pe care artista le are, suma pentru un show al tinerei se ridică la aproximativ 10.000 de euro. În cazul în care evenimentul se desfășoară în afara orașului Chișinău, se adaugă următoarele costuri: transport: două bilete de avion, sau tariful de 1,7 lei / km; Cazare: două camere single și masa pentru două persoane.