Cleopatra Stratan, în varianta latino, și-a uimit admiratorii. Cu cine seamănă fiica lui Pavel Stratan și cum au reacționat fanii

Publicat: 06/04/2020 | 14:16

Au trecut de multă vreme anii în care Cleopatra Stratan îl aștepta pe Ghiță la portiță, iar fetița care trăgea un geamantan voluminos după ea și încânta o țară întreagă va împlini 18 ani în această toamnă.

Dar Cleopatra s-a transformat într-o femeie de o frumusețe răvășitoare sau cel puțin aceasta este părerea admiratorilor care îi asaltează paginile de socializare. De curând, Cleopatra Stratan le-a făcut o surpriză vizuală de proporții, iar toți cei care au admirat fotografiile postate au ajuns la o concluzie neașteptată. Din punctul lor de vedere, fiica lui Pavel Stratan, seamănă foarte mult cu… frumoasa Catherine-Zeta Jones, ceea ce – trebuie să recunoaștem – nu poate decât să o încânte. E drept că fiica lui Pavel Stratan are o personalitate puternică și își urmează propriul drum artistic, dar comparația este încântătoare. Și jutificată, de altfel…

Cleopatra Stratan
Catherine-Zeta Jones

”Frumusețe rară”, ”Roșul este culoarea care te prinde cel mai bine”, ”Minunată”, ”????????????????????”, ”Senzuală și fierbinte”, ”Woooooow ????????????”, ”Esti minunata❤️”, ”Superbă”, ”❤️????????????????????❤️”, ”Ești foarte frumoasa ❤️”, au fost doar câteva dintre comantariile laudative primite de Cleopatra Stratan după ce a postat trei fotografii… ”Lady in Red”.

(CITEȘTE ȘI: VULPIȚA DE LA ACCES DIRECT, IRONIZATĂ DE CLEOPATRA STRATAN. CUM A IMITAT-O VEDETA PE SOȚIA LUI VIOREL STEGARU)

Cleopatra Stratan și un… iubit secret

Au existat zvonuri cum că tânara cântăreață are o relație amoroasă cu unul dintre colegii de breaslă, mai exact cu Edward Sanda. Cei doi au lansat câteva piese împreună și au lăsat să se vadă că devin din ce în ce mai apropiați. Pozele postate și întâlnirile dese i-au făcut pe fani să creadă că între ei ar exista o poveste de dragoste. Însă Eduard Sanda a declarat pentru spynews.ro că între el și Cleopatra Stratan este vorba doar de o prietenie frumoasă.

(NU RATA: CLEOPATRA STRATAN RUPE TĂCEREA, DUPĂ ZVONUL CĂ ARE O RELAȚIE CU EDWARD SANDA: ”SUNT MAI MULTE POZE…”)

Câți lei câștigă Cleopatra Stratan pentru… o oră de cântat

CANCAN.RO, SITE-Ul NR.1 DIN ROMÂNIA, a intrat în posesia unor detalii de-a dreptul uluitoare legate de onorariul pe care-l percepe tânăra artistă. Astfel, Cleopatra Stratan cere nici mai mult, nici mai puțin decât 7.000 de euro pentru o singură oră de cântat.

Dacă luăm în calcul și restul pretențiilor pe care artista le are, suma pentru un show al tinerei se ridică la aproximativ 10.000 de euro. În cazul în care evenimentul se desfășoară în afara orașului Chișinău, se adaugă următoarele costuri: transport: două bilete de avion, sau tariful de 1,7 lei / km; Cazare: două camere single și masa pentru două persoane.

(VEZI ȘI: CLEOPATRA STRATAN, IPOSTAZĂ PROVOCATOARE LA DOAR 16 ANI! IMAGINEA CARE A STRÂNS MII DE LIKE-URI)