Cleopatra Stratan, imagini provocatoare în costum de baie: „Sub dușul fericirii”

Publicat: 04/02/2020 | 12:40

Cleopatra Stratan a fost un fenomen de la o vârstă foarte fragedă. S-a făcut cunoscută cu piesa „Ghiță” și a reușit să intre în cartea recordurilor cu aceeași melodie.

După piesa fenomen, Cleopatra Stratan a luat o pauză muzicală. Recent, s-a relansat și a început să cucerească din nou publicul cu piesele ei. Acum, Cleopatra are 17 ani și a devenit o adolescenta ce întoarce toate privirile. (CITEȘTE ȘI: GHIȚĂ, TE AȘTEAPTĂ CLEOPATRA STRATAN LA PORTIȚĂ! LIPSITĂ DE INHIBIȚII ȘI ÎMBRĂCATĂ SUMAR)

De la imaginea copilului simpatic, Cleopatra a trecut la un look mult mai îndrăzneț. Își prezintă toate atuurile și nu se sfiește să arate tuturor cât de frumos a crescut. În urmă cu patru luni a filmat un nou clip pentru piesa „Angela” și de la filmări a postat o fotografie în care apare într-un costum de baie dintr-o singură piesă. Poza este ușor provocatoare și sparge puțin tiparul de fată cuminte pe care Cleopatra l-a afișat până acum. Fotografia a fost însoțită de comentariul: „De dragul iubirii, sub dușul fericirii!”

Postarea a fost apreciată de majoritatea fanilor, care au spus că nu își mai amintesc de fetița care cânta despre Ghiță. Însă au existat câțiva cârcotași care nu au apreciat schimbarea cântăreței. „Încet-încet te strici și tu ca restul vedetelor”, a fost unul dintre comentariile răutăcioase. (VEZI ȘI: CLEOPATRA STRATAN RUPE TĂCEREA, DUPĂ ZVONUL CĂ ARE O RELAȚIE CU EDWARD SANDA: ”SUNT MAI MULTE POZE…”)

Artista a scos mai multe piese noi în care apare în ipostaze diferite și care au cucerit topurile radio. Melodia „Te las cu inima” a fost un real succes și a reușit să adune pe YouTube mai mult de 49 de milioane de vizualizări. Depășind cu câteva milioane prima piesă a Cleopatrei, „Ghiță”, care are 37 de milioane de vizualizări.