Cleopatra Stratan, adevărul despre sarcina la 18 ani. Așteaptă sau nu un copil iubita lui Edward Sanda?

Publicat: 16/12/2020 | 16:30

Despre Cleopatra Stratan știe toată lumea că este extrem de îndrăgostită de Edward Sanda, iar de ceva timp, oamenii speculează în mediul online cum că aceasta ar fi însărcinată. 

Cleopatra Stratan a dat cărțile pe față și a vorbit despre presupusa sarcină de la numai 18 ani. Fiica lui Pavel Stratan a fost luată la rost de fanii ei, pe Instagram, iar aceștia i-au spus că umblă vorba că ea și Edward Sanda ar aștepta un copil.

„Se aude că ești însărcinată” i-a scris un internaut, Cleopatrei Stratan.

Aceasta i-a răspuns imediat, fără niciun fel de reținere. „Doar se aude, credeți-mă”. Astfel, artista a pus capăt tuturor speculațiilor legate de o posibilă sarcină.

Cleopatra Stratan urmează să facă nunta anul viitor

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au stabilit, în mare, când ar urma să aibă loc marele eveniment, căsătoria. Pandemia de coronavirus joacă un rol decisive, de aceea cei doi nu știu exact data, ci doar că se va întâmpla la anul. Au apărut, acum, și primele declarații despre venirea pe lume a urmașului!

La începutul acestui an, Cleopatra Stratan și Edward Sanda au recunoscut public faptul că se află într-o relație. Iar cei doi sunt gata să treacă la următorul nivel al relației, căsătoria. Nunta ar urma să aibă loc în vara anului următor. „Dacă pandemia se va opri și totul va funcționa normal, în vara anului 2021 va avea loc nunta noastră, în București, iar luna de miere încă nu ne-am hotărât. Noi ne dorim foarte mult să mergem în Maldive!”, a spus Edward Sanda pentru impact.ro.
Cleopatra Stratan și Edward Sanda și-au ales, se pare, nașii, fiind vorba despre cunoscutul comediant și vedetă a postului de televiziune Antena 1, Dan Badea, și soția lui. Cleopatra și Edward își fac deja planuri și mai mari de viitor, discutând despre viitoarea lor familie. Vor, deocamdată, un singur copil, care să vină pe lume în următorii cinci ani. “Trebuie să treacă niște ani. Trebuie să ne ocupăm de carierele noastre și o să vină și Cleduțul”,a spus artistul, conform Spynews.ro.