Cleopatra Stratan a publicat prima fotografie cu mama ei. Cum arată soția lui Pavel Stratan

Publicat: 05/01/2021 | 13:39

Cleopatra Stratan a publicat pe contul său de socializare o imagine cu mama sa, soția lui Pavel Stratan. Femeia a fost discrete de-a lungul timpului și a nu a vrut să apară public, deși toți membrii familiei sale sunt cunoscuți deja.

„Este singura poză în care o pot arăta’, a scris Cleopatra Stratan, lângă imaginea postată pe contul ei de Instagram.

Mama Cleopatrei Stratan nu a apărut niciodată în public. Lăsându-i pe soțul și fiica și soțul ei să strălucească în lumina reflectoarelor. Chiar și fratele Cleopatrei este cunoscut deja și cântă alături de tatăl lor.

VEZI ȘI: Cleopatra Stratan și Edward Sanda, primul Crăciun împreună în Republica Moldova. Cu ce preparate tradiționale îl va surprinde artista pe logodnicul ei

Cleopatra Stratan, cerută în căsătorită la majorat

Deși abia a devenit majoră, artista se pregătește să devină mireasa lui Edward Sanda. Acesta a cerut-o în căsătorie chiar de ziua ei de naștere. Cu toate că mulți părinți și-ar face griji în privința asta, Pavel Stratan are încredere în fiica lui. L-a acceptat deja cu mare drag pe viitorul ginere.

„Inelul este unul dintre cadourile pe care i le-am oferit. Sincer, nu a fost ușor să-l găsesc pe cel ideal. Și eu sunt surprins de mine. Recunosc, mama mea a fost complice, ea m-a ajutat. A fost foarte greu. Am stat o zi întreagă să caut inelul, ba mai mult, se întâmpla să intru de cinci-șase ori în același magazin că tot aveam idei, mă răzgândeam.

Când l-am văzut pe cel pe care îl are acum pe deget am zis că acesta este. Nu am știut nicio măsură și sincer am avut emoții pentru că nu știam dacă o să-i vină sau nu. Aseară am avut și eu o surpriză, că i se potrivește”, a declarat Edward.