Cleopatra Stratan a confirmat povestea de dragoste dintre ea și Edward Sanda: „Suntem împreună de ceva vreme.”

Publicat: 27/06/2020 | 16:53

După ce fanii au observat apropierea amoroasă dintre cei doi cântăreți, Cleopatra Stratan și Edward Sanda au dat cărțile pe față în ceea ce privește relația lor.

Primul pas l-a făcut artistul de 22 de ani. Edward Sanda a mărturisit în direct la Antena Stars că trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu fiica lui Pavel Stratan. Acesta a menționat, în schimb, că acum sunt departe unul de celălalt din cauza restricțiilor privind pandemia de coronavirus.

CITEȘTE ȘI: Florin Salam, urmărit de ghinion. Manelistul a fost implicat într-un accident. Detalii despre starea lui de sănătate

Și Cleopatra l-a urmat în dezvăluiri publice. Tânăra de 17 ani a spus că este într-o relație cu Edward de ceva vreme și că pregătesc și o surpriză împreună pe plan muzical.

”Am ținut legătura cu mulți colegi de studio și scenă, dar cel mai mult cu Edward Sanda – suntem împreună de ceva vreme și în curând vom lansa o colaborare muzicală”, a spus Cleopatra Stratan pentru Bravonet.ro

CITEȘTE ȘI: Un fost fotbalist a dezvăluit că este atras de bărbați: “Sunt frate, fiu, prieten și sunt gay! Adevărata provocare e să…”

Cunoscutul cântăreț nu ezită să-și arate iubirea pentru Cleopatra, căreia îi transmite adesea inimioare în mediul virtual.

„Timpul oricum trece! Important e cine rămâne lângă tine! ️????”, a scris cunoscutul artist în urmă cu mai bine de o lună pe Instagram în dreptul unei imagini în care apare alături de Cleopatra.

CITEȘTE ȘI: Mesaj sfâșietor transmis de părinții concurentului „Românii au talent”, care s-a sinucis în urmă cu trei luni: „Cătălin a fost un copil fericit, care…”