Claudia Rostaș, “războinica” de la Survivor România, mărturii cutremurătoare: “Am luat multă bătaie când eram mică!”

Publicat: 27/01/2020 | 15:58

Claudia Rostaș este una dintre concurentele de la Survivor România. Tânăra face parte din echipa Războinicilor și este îndrăgită de colegii ei, în special pentru că este ambițioasă și luptătoare. Puțină lume știe, însă, că fata a trecut prin clipe deloc plăcute în copilărie.

Citește și: Cristina Șișcanu, scrisoare de rămas bun pentru Mădălin Ionescu. Ce a făcut-o pe vedetă să izbucnească în lacrimi: „Nu ştiu spre ce orizonturi mă va duce acest drum”

A fost abandonată de părinți și a ajuns într-o instituție care și-a căpătat, de-a lungul timpului, denumirea de “Orfelinatul Groazei”. Acolo a îndurat multe bătăi, nu a avut ce mânca, dar în ciuda acestor lucruri a reușit să răzbească în viață.

Viața mea a fost și bună, și rea. În clasa întâi m-au mutat dintr-un centru mai mic la Beclean, unde eram 500 de copii. Atunci am ajuns în , acolo s-a rupt firul. Cei mari îi băteau pe cei mici, indiferent dacă făceam sau nu ceva. De multe ori am răbdat de foame pentru că rămâneam fără mâncare. Am luat multă bătaie când eram mică”, a povestit înainte de a pleca în Dominicană, Claudia Rostaş, potrivit Kanal D.

O cursă a supraviețuirii

Emisiunea Survivor România de la Kanal D propune telespectatorilor suspans, adrenalină și tensiune la cote maxime. 20 de concurenți – împărțiți în două echipe / se luptă în Republica Dominicană, în mijlocul sălbăticiei, încercând – fiecare în parte – să își depășească limitele.

Citește și: Mădălin Ionescu, declarații tulburătoare după ce a văzut imaginile cu soția lui devastată la Survivor România

Concurenții sunt nevoiți să intre într-o cursă autentică a supraviețuirii din care va ieși un singur invingător. Cine sunt cei 20 de concurenți de la ”Survivor”? Cristina Șiscanu, Elena Ionescu, Lino Golden, Grațiela Teohari Duban, Mihai Onicaș, Ruby, Asiana Peng, Bogdan Vlădău, Augustin Viziru și Cezar Juratoni fac parte din echipa vedetelor. Echipa concurenților încă necunoscuți publicului larg este formată din Adriana Popescu, Remus Laurențiu Mihai, Elena Karina Fetica, Cristian Marius Ioniță, Claudia Mirela Rostaș, Andrei Ciobanu, Lola (Lilia Crudu), Emanuela Carmen Huruială si Andi Constantin.