Claudia Pătrășcanu scoate artileria grea: mesajele de amenințare de la Gabi Bădălău + Strigătul disperat al artistei

Publicat: 13/12/2020 | 11:56

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău se luptă în instanță! Acum câteva zile a avut loc un termen, iar cântăreața s-a declarat total nemulțumită de ce a trăit în sala de judecată. Avea să și posteze câteva imprezii, la scurt timp după ședință.

A revenit cu noi detalii, doar că acum a aruncat pe ”piață” mesajele pe care le-a primit, în ultima perioadă, de la Gabi Bădălău. Artista mai spune că este decisă să lupte singură pentru copiii ei! ”Oameni buni, dacă într-o instanță în care mă judec timp de 1 an și 4 luni nu sunt lăsată sa vorbesc, răspund doar cu Da sau Nu, sunt ținută la ușă, pedepsită că am atras atenția unui jurământ mincinos, am ales să lupt singură pentru copiii mei, să încerc a face dreptate, să strig cu disperare să fiu auzită de domnul Ministru al Justiției, de Poliție, de Procuratură, poate chiar să ajung la CEDO, la mama și copilul”, a scris Claudia Pătrășcanu pe Facebook. (CITEȘTE ȘI: CLAUDIA PĂTRĂȘCANU MUȘCĂ DIN GABI BĂDĂLĂU. VEDETA ÎȘI ACUZĂ SOȚUL DE CONSUM DE DROGURI, DAR ȘI C-AR FI PLĂTIT MARTORI PENTRU PROCES)

Claudia Pătrășcanu scoate artileria grea: mesajele de amenințare de la Gabi Bădălău

Fosta solită a trupei ”Sexxy” a continuat să acuze. ”Tot sper că NU va fi cazul să alerg din ușă în uță și că instanța să îmi asculte acele CD-uri depuse la dosar cu filmulețe și audio, să accepte TESTAREA consumurilor de DROGURI pentru “soțul” care fuge cu disperare și teama de a o face, dar nimeni nu se gândește la acești doi copii minori care vin acasă și povestesc diverse lucruri și care nu întâmplator au fost, repet, depuse la Procuratură, care sunt în pericol! Încep prin a posta mesajele trimise de către “mama”, dacă o pot numi așa, către fiul ei disperat care încerca cândva să caute disperat ajutor pentru ceea ce a făcut, pentru ceea ce face”, a continuat Claudia. (NU RATA: CLAUDIA PĂTRĂȘCANU, DATĂ AFARĂ DIN SALA DE JUDECATĂ. GABI BĂDĂLĂU, ATAC DUR LA ADRESA FOSTEI SOȚII: „NU SUNT ÎN FILMUL ĂSTA”)

A mai spus că nu va permite nimănui să intervină peste copiii ei. ”Nu voi permite niciodată în viața aceasta ca băieții mei să fie educați de aceasta “familie” fără scrupule, să mi-i ducă pe un drum greșit, același drum pe care l-au dus pe propriul copil, să nu crească cu iubire și credință! De aceea strig disperata către toate autoritățile: FACEȚI CEVA! Aveți totul depus la dosar! Cereri trimise cu disperare peste tot! Este vorba de doi minori care pot ajunge exemplul țării, copiii sunt viitorul, pe ei trebuie să-i ajutăm, și nu treceți cu vederea doar pentru că unii au bani și putere!”, a scris Claudia.