Claudia Pătrășcanu, o nouă plângere penală împotriva lui Gabi Bădălău?! “Tatăl mi-a adus acasă copiii plângând și a fost un incident cu șoferul”

Publicat: 14/05/2021 | 08:59

“Claudia Pătrășcanu, o nouă plângere penală împotriva lui Gabi Bădălău?!” – este întrebarea și, totodată, surprinderea multora dintre oamenii care îi susțin pe cei doi foști parteneri de viață. Acest lucru a pornit de la declarațiile făcute de cântăreață la scurt timp după ce a ieșit ieri de la Judecătoria Sectorului 6 din București. Rugat să comenteze afirmațiile, fiul fostului senator PSD Niculae Bădălău a evitat să spună ceva despre dezvăluirile făcute de artistă și a precizat că a încercat să îi ofere și un apartament de 150.000 de euro.

Claudia Pătrășcanu, o nouă plângere penală împotriva lui Gabi Bădălău?

Potrivit mărturiilor Claudiei Pătrășcanu, Gabi Bădălău a mers weekendul trecut ca să îi ia pe Gabriel și Nicolas la el, în Bolintin, deși, nu era el la rând să petreacă timp cu cei doi băieți. Vedeta nu s-a opus, însă, copiii au început să plângă și tatăl lor i-a adus înapoi la mamă. În momentul în care cei mici s-au întors acasă a existat un incident cu șoferul afaceristului, însă, cântăreața nu a dorit să facă mai multe dezvăluiri despre acest subiect.

“Tatăl a venit să ia copiii la Bolintin, fiind weekend-ul meu și al tatălui, dar eu am fost de acord. Cei mici nu au vrut să meargă. Nu au mai ajuns la Bolintin, tatăl mi i-a adus acasă plângând și acolo a fost și un incident cu șoferul domnului Bădălău. Nu vreau să vorbesc despre asta, este deja o plângere penală. N-am cum să mă pun în locul lui, el se pune în locul meu? Nu domnul Bădălău le va oferi copiilor, ci instanța. Despre ce vorbim? Instanța va oferi copiilor noștri exact ce consideră dumnealor. Îmi doresc doar să fie liniște pentru copii, dar și pentru mine”, a povestit artista de 42 de ani în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars.

Despre episodul delicat la care Gabriel și Nicolas au fost martori, Gabi Bădălău a preferat și el să păstreze discreția.

“Nu o să fac nimic mai departe, un curs al anchetei pe care îl respectăm și atât. Ce scandal? A fost un scandal? Da, am încercat să rezolv niște lucruri cu Claudia”, a declarat fiul lui Niculae Bădălău, conform sursei citate mai sus.

În cadrul interviului, fosta parteneră de viață a controversatului milionar a mai spus: “Cred că mai avem foarte puțin și vom termina. Bineînțeles, nu mai puneți întrebarea asta. E normal ca cei mici să rămână la mamă. Nu sunt supărată, m-ați binedispus. Nu pot să răspund la întrebarea aceasta, e deplasată. Dar nu e normal să rămână copiii la mamă? Bineînțeles că au nevoie și de tată. Am depus mai multe, nici eu nu știu câte. Suntem într-o instanță, oamenii legii vor decide”.

Nu rata: Andreea Bălan, cea mai prost îmbrăcată vedetă? + Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu și-au mutat “războiul” în stradă

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău s-au despărțit în vara lui 2019

Claudia Pătrășcanu a devenit soția lui Gabi Bădălău pe 14 februarie 2015, la un an de când și-au început povestea de dragoste. Tot în ziua cununiei civile, ei şi-au oficiat logodna în biserică şi l-au botezat pe băieţelul lor, Gabriel Alexandru. Nunta a avut loc în primăvara lui 2016. Fostul cuplu mai are un fiu: Nicolas Mihail a venit pe lume pe 24 ianuarie 2017.

După ce a părăsit Bucureştiul, Claudia Pătrășcanu a ales să se mute cu cei doi copii pe care îi are cu Gabi Bădălău în casa pe care o deține în Agigea.

Te-ar putea interesa: Bianca Drăgușanu se teme de Alex Bodi? Decizia importantă luată la întoarcerea în România din vacanța exotică petrecută alături de Gabi Bădălău | VIDEO

Sursa foto: Facebook, Instagram & IG Story