Claudia Pătrășcanu, o mamă de nota 10! Cum reușește artista să treacă peste problemele pe care i le face Gabi Bădălău

Publicat: 10/01/2021 | 19:06

Claudia Pătrășcanu este o mamă de nota 10 pentru Nicholas şi Gabriel, băieții pe care îi are din mariajul alături de Gabi Bădălău. În cele mai noi postări, artista a dezvăluit cum reușește să treacă peste problemele pe care i le face fostul partener de viață. În plus, recent, vedeta a mărturisit că se gândește dacă să ceară sau nu custodia exclusivă a celor doi prinți.

Claudia Pătrășcanu, o mamă de nota 10 pentru copiii pe care îi are cu Gabi Bădălău

În vârstă de 42 de ani, Claudia Pătrășcanu își crește singură copiii de aproape doi ani, de când ea și Gabi Bădălău au decis să se separe. Divorțul încă nu s-a pronunțat și vedeta îl acuză pe fiul fostului senator PSD că amână acest moment în mod intenționat. În ciuda relației tensionate pe care o are cu tatăl băieților ei, cântăreața le dedică mult timp acestora, mai ales că pandemia i-a închis multe dintre planurile pe care le avea.

Astăzi, îndrăgita artistă și-a luat de mână prinții și au mers într-o plimbare pe faleza din Constanța, au admirat celebrul cazino și, ulterior, au vizitat acvariul de pe litoralul românesc, după cum puteți vedea în galeria foto a articolului. Gabriel are șase ani, iar pe fratele lui, Nicholas Mihail, urmează să împlinească patru ani pe 24 ianuarie.

“Este un părinte iresponsabil și s-a dovedit lucrul ăsta, se vede. Mi-aș fi dorit ca acești copii să nu aibe nevoie de nimic, să mi-i cresc singură așa cum știu eu, dar nu se poate că nici eu nu sunt în măsură să le iau dreptul copiilor, juridic vorbind. (…). Nu vreau să îmi pierd copiii din mână, nu vreau să li se întâmple ceva. Aud mâine, poimâine că fuge din țară (…). E posibil să cer custodia exclusivă a copiilor”, a afirmat cântăreața în cadrul emisiunii “La Măruță”.

Potrivit mărturiilor Claudiei Pătrășcanu, fostul partener de viață ar urma să vină în România peste cinci zile.

Nu rata: Avem dovezile că Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău sunt împreună în Maldive. “Atunci când mă privești așa” + dezvăluirea făcută de fosta prezentatoare | FOTO

Claudia Pătrășcanu i-a cerut public lui Gabi Bădălău să își facă testul anti-drog

“Cum ajung în România promit să merg direct la IML și la o clinică privată să fac testul anti-drog. Nu am nici o problemă să fac acest test. Soția mea face tot circul ăsta cu testul, tot insistă să-l fac, asta după ce în instanță doamna președintă a refuzat acest test. Dar eu o să-l fac, promit, să se termine cu tot circul ei (…)

Eu îmi doresc un viitor cât mai bun pentru copiii noștri. Îmi doresc să se termine cu circul ăsta, au trecut doi ani de la despărțire. Eu sunt convins că băieții au un viitor mai bun lângă mine și lângă familia mea, de asta lupt în instanță. Asta nu înseamnă că ea nu e o mamă cum trebuie să fie. Îmi doresc custodie comună, ea spune numai aberații. Legat de permisiul auto, poate să facă o plângere. Nu are nicio relevanță ce zice, dar, am permis. Conduc și totul este în regulă” sunt declarațiile făcute de Gabi Bădălău când a intrat în direct la emisiunea lui Cătălin Măruță.

Citește și: Claudia Pătrășcanu, primele declarații despre relația lui Gabi Bădălău cu Bianca Drăgușanu: “Să o prezinte copiilor noștri minori”

După ce a părăsit Bucureştiul, Claudia Pătrășcanu a ales să se mute cu cei doi copii pe care îi are cu Gabi Bădălău în casa pe care o deține în Agigea.