Claudia Pătrășcanu nu o iartă pe Bianca Drăgușanu: „Nu știu ce legătură are această femeie cu viața mea”

Publicat: 04/03/2021 | 21:23

Cu ocazia lansării noii sale piese, Claudia Pătrășcanu a fost invitată în platoul unei emisiuni de la Antena Stars, unde a vorbit despre mai multe aspecte ale vieții sale.

Pe lângă detaliile legate de muzică, vedeta s-a văzut nevoită să răspundă și la o serie de întrebări legate despre „trioul amoros” în care s-a trezit peste noapte.

Citește și: Claudia Pătrășcanu și Andreea Bănică au ajuns la Judecătorie! „Am obosit, dar mergem înainte”

Concret, Claudia Pătrășcanu a comentat cele mai recente declarații ale Biancăi Drăgușanu despre ea în care o acuza că este o mincinoasă.

„Nu știu ce legătură are această femeie cu viața mea, cu viața, căsnicia și viețile noastre și nu vreau să comentez absolut nimic, pentru că nu are chiar nicio legătură.

Fiecare să-și vadă de treaba ei. Nu o cunosc, nu mă cunoaște, atunci să nu ne permitem cumva să vorbim prea multe. Nu o cunosc personal, nu am văzut-o niciodată.

Da, au fost câteva mesaje de bun-simț, adică nimic deranjant, consider eu, și au fost într-un moment în care încă soțul meu mi-ar fi transmis mie ceva”, a declarat Claudia Pătrășcanu, la Antena Stars. 

Ce a declarat Biancăi Dragușanu despre Claudia Pătrășcanu

Bianca Drăgușanu a comentat, în urmă cu doar câteva zile, declarațiile lui Gabi Bădălău ( detalii aici ) potrivit cărora a fost scuipat de Claudia Pătrășcanu, după ce a mers la Constanța să-și ia copiii.

Vedeta este de părere că, deși recunoaște că nu este conflictul ei, Claudia a început acum să își arate adevărata fața sau mai bine zis, adevăratul caracter.

„Nu știam. Pe fiecare om îl definesc acțiunile lui. Nu este războiul meu, este războiul lui. Încep să se vadă caracterele oamenilor”, a spus vedeta la XNS, de la Antena Stars.

Nu rata: Claudia Pătrășcanu, declarații despre o nouă relație: „Eu nu m-am gândit niciodată că mi se închide lumea”