Claudia Pătrășcanu, nostalgică în fața amintirilor din casa lui Gabi Bădălău. Ce a postat cântăreața

Publicat: 18/04/2021 | 18:04

Claudia Pătrășcanu este dornică de momentele în care forma o familie cu Gabi Bădălău și cei doi copii ai lor, la vila din Bolintin-Vale. Cântăreața a distribuit câteva amintiri din urmă cu trei ani cu băiețeii săi.

După ce în urmă cu trei zile s-a întâlnit cu fostul soț în sala de judecată, aruncându-și noi acuzații unul altuia, Claudia Pătrășcanu a simțit că are o stare melancolică astăzi, uitându-se în urmă la momentele în care era fericire și liniște în familia ei.

Vedeta a postat pe rețelele sociale câteva filmulețe din urmă cu trei ani, atunci când băiețeii ei erau destul de mici.

”Nu există pe lume iubire ca iubirea de frate. Frații tot frați rămân. Câtă iubire, doar din priviri”, a scris Claudia Pătrășcanu, alături de imaginile cu băieții ei.

Claudia Pătrășcanu, noi acuzații

Claudia Pătrășcanu îl acuză pe Gabi Bădălău că ar vrea s-o scoată nebună, pentru a avea custodia exclusivă a copiilor. Vedeta a infirmat orice zvon conform căruia s-ar fi împăcat cu Bădălău după vacanța de la munte.

”Doamne iartă-mă! (n.r. vis-a-vis de împăcare) Acum, dacă am încercat să fie bine pentru copii, nu înseamnă că ne-am și împăcat. Nu mai văd această împăcare ca și cuplu. Astăzi, în instanță, lucrurile au stat cu totul și cu totul diferit. Încerc degeaba să fac ca lucrurile să fie bine pentru copii. Susține că-mi ia copiii! M-a amenințat cu asta din anul 2019”, a declarat și Claudia Pătrășcanu la Antena Stars.

Gabi Bădălău a spus și el că nu există șanse la o împăcare.

”Nu vreau să mai discut. Nu mă interesează Claudia, mă interesează doar cum sunt copiii și atât. Totul e perfect pentru copii. Nu există, 0% șanse, nu există (n.r. o posibilă împăcare)”, a declarat Gabi Bădălău la Antena Stars.

VEZI ȘI: Gabi Bădălău a dormit acasă la Claudia Pătrășcanu. Ce se întâmplă, de fapt, între ei