Claudia Pătrășcanu mușcă din Gabi Bădălău. Vedeta își acuză soțul de consum de droguri, dar și c-ar fi plătit martori pentru proces 

Publicat: 11/12/2020 | 15:48
Claudia Pătrășcanu a decis să facă aceste dezvăluiri pentru că, spune ea, sunt foarte multe situații în care femeie femeile au nevoie de ajutor, dar autoritățile nu intervin. Vedeta lasă de înțeles că în cazul ei nu se întâmplă nimic conform legii din cauza influenței pe care o are soțul ei. 
Artista spune că în zilele următoare va detalia ce a trăit alături de Gabi Bădălău, dar nu a avut curaj să dezvăluie. Face acest demers în speranța că cineva, poate din Ministerul de Justiție, o va auzi și o va ajuta.
Până acum mi s-au respins probele audio ,video, nimeni nu dorește să le vadă sau să le asculte. Toate plângerile penale împotriva soțului nu au fost menționate niciodată. Plângeri penale făcute atât la poliție, procuratură, cereri peste cereri, protecția copilului,etc. Procesul de ieri a început prin audierea martorei lui, care la intrarea în sală a fost pusă să jure cu mâna pe Biblie șă în loc să spună: “așa să-mi ajute Dumnezeu”, a spus “așa să ma ierte Dumnezeu”
Bineînțeles ca am făcut o observație către doamna președintă pentru ceea ce a spus martora și am fost dată afară din sală. Stând la ușă ca un om pedepsit 40 minute. Menționez că “soțul” a avut o criză de râs pe parcursul ședinței ,dar nu s-a vrut a o sesiza! (… ) Acum înțeleg de ce “soțul” spune mereu și îl citez: “ Mă doare n …… de toate autoritățile statului, sunt șmecher, mă cheamă Bădălău și sunt milionar în euro. Fac ce vreau” , a dezvăluit Claudia Pătrășcanu pe Facebook.

Claudia Pătrășcanu îl acuză pe Bădălău că a a plătit un martor

Vedeta a dezvăluit și faptul că martorul adus de Gabi Bădălău ar fi menajera casei, pe care încă soțul ei ar plăti-o să-i facă rău.
Bineînțeles ca martora mincinoasă, menajera care este plătită de familia Bădălău sa-mi facă rău, pe care am tratat-o impecabil și pe care niciodată nu am deranjat-o, a plecat satisfăcută de răul pe care l-a făcut și ca nu a mai fost pusă încă o data să jure corect pe Sfânta Biblie.
Știu foarte bine cu cine am intrat într-o luptă. Cu oameni care au sufletele pierdute, care au doar bani și nimic mai mult. Nu au pic de iubire pentru nimic, nici măcar pentru propriul fiu pe care îl apără pentru a face rău în loc sa-l ajute.

Claudia Pătrășcanu: „Am cerut testarea soțului pentru consumul de droguri

Tot ieri 10.12.20 așteptam sa ne fie acceptat ceea ce am cerut cu disperare către instanța și mai exact TESTAREA pentru consumul DROGURI, știind încă din timpul căsniciei, având confirmarea celor din anturajul “soțului”, dovezi audio depuse la dosar, confirmările multor persoane. Dar,  ne-a fost respinsă cererea categoric iar avocații “soțului” și au ieșit din fire în fata doamnei președinte pentru că nu sunt de acord cu acest lucru.
De ce oameni buni ar fi cineva împotriva acestui test dacă ar fi curat ca lacrima??? De ce ar respinge cineva acest TEST pentru consumul de droguri, când strigi cu disperare că doi copii minori sunt în pericol când stau în preajma tatălui. Când unul dintre copii vine acasă și povestește lucruri grave care au fost depuse la procuratura și care nici acum nu s-a răspuns la nimic. Când tatăl vine și îi ia de acasă sub influența drogurilor, când tatăl nu are carnet de 1 an și mai bine, de ce?

De ochii avocaților mei, de ochii țării poate, soțul a acceptat pe final de ședință să facă TESTUL pentru consumul de DROGURI, dar în condiții lui și anume,să fie făcut unde dorește el. Nu știu dacă înțelegeți ce înseamnă asta,dar eu știu perfect! Unde va fi trimis băiatul să-și facă testul drogurilor, bunicule? Tot la relațiile de bază pe care vi le-ați format datorită sacoșelor de bani pe care fiul dumneavoastră le aducea în casă și pentru care tremuram de frică? ”  

Vedeta mărturisește că în zilele următoare va face dezvăluiri cu privire la fostul ei socr.

În zilele următoare voi povesti și cum un număr de telefon a unui mare om al justiției a ajuns la mine. Livrat chiar de fostul socru, din greșeală și nu înțeleg ce legături are cu acest domn. Vă voi relata și cum a ajuns fata fostului meu socru să lucreze la aeroport, am și dovezi scrise. Vă voi relata și cum a ajuns fostul meu socru să facă un mare salon de evenimente și cu ce bani.

Vă voi arată și unde se mai duc banii dumneavoastră atunci când va chinuiți să obtineți bani pe fonduri europene. Vă voi arată și mesajele unei foste soții de fost ministru și la rândul ei (mamă), vă voi arata și toate anturajele acestui “tata” a unor minori care pretinde ca se gândește la educația lor. ” ,a mai adăugat Claudia Pătrășcanu pe pagina ei de Facebook.