Claudia Pătrășcanu, dezvăluiri despre amanta lui Gabi Bădălău. Artista a pus dovezile infidelității pe masă: „Poți fi tată doar cu numele”

Publicat: 16/12/2020 | 22:05

După lungi lupte cu fostul soț, Claudia Pătrășcanu a vorbit deschis despre relația acestuia cu amanta lui. Artista încă se luptă cu el în instanță pentru a câștiga custodia celor doi copii pe care îi au împreună.

Claudia Pătrășcanu a postat pe contul său de Facebook un mesaj în cadrul căruia a vorbit despre infidelitatea lui Gabi Bădălău, dar și despre rolul acestuia de tată, în raport cu cei doi copii pe care îi au împreună. Artista a punctat faptul că fostul său soț nu se implică foarte mult în creșterea copiilor și nici măcar nu-i vizitează prea des, ci doar cu ocazii mari, cum ar fi zilele lor de naștere.

”Uneori sunt nevoită sa răspund acuzațiilor “soțului” pe care le face public,dar nu prin vorbe ci prin fapte. Dacă nici in al 12-le-a ceas nu accepta și nu realizează ca ceea ce face și spune are legatura și cu copiii noștri, este mai mult decât clar, continua sa ma târâie intr-o lupta pe care eu, nu mi-am dorit-o niciodată.

”Menționez ca in tot acest timp, perioada de 1 an continuu, cei doi copii pentru ale căror drepturi ma lupt de 1 an și 4 luni, au fost obiectivul de ultim interes al tatălui, care ii vedea in cel mai fericit caz de zilele aniversare. Caci da, oameni buni, indragosteala nu tine de cati copii ai acasa! In fond, declarativ, poți fii tata doar cu numele!”, a scris Claudia Pătrășcanu, pe Facebook.

Claudia Pătrășcanu are fotografii cu Gabi Bădălău și cu amanta acestuia

Așa cum a și menționat, artista a postat și imagini cu fostul său soț și amanta lui, dintr-o escapadă pe care cei doi au avut-o în Delta Dunării.

Gabi Bădălău, escapadă cu amanta, în Delta Dunării

”Pentru ca îmi place sa vorbesc numai cu dovezi concrete ci nu doar cu vorbe și acuzații nefondate, va prezint in fotografii câteva din mesajele romanțioase, din fericitul cuplu paralel. In plus, in premiera, pun la dosar(aici), imagini din ultima escapada cu amanta, petrecuta in Delta Dunării, perioada 2-6 August 2019 și i reamintesc pe aceasta cale “soțului” ca minciuna are picioare scurte fie public, fie in instanța”, a mai scris Claudia Pătrășcanu.