Claudia Pătrășcanu, dată afară din sala de judecată. Gabi Bădălău, atac dur la adresa fostei soții: „Nu sunt în filmul ăsta”

Publicat: 10/12/2020 | 21:21

 

Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu s-au prezentat astăzi la tribunal, dar lucrurile au luat o întorsătură la care nimeni nu se aștepta. Claudia Pătrășcanu a fost dată afară din sala de judecată, iar avocatele ei amendate. Mai mult, Gabi Bădălău a făcut declarații dure la adresa fostei soții.

Ceea ce trebuia să fie un simplu termen al procesului s-a transformat într-un adevărat circ. După acest episod, este clar că Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu nu pot păsatra o relație civilizată, nici de dragul copiilor. Pentru că a intervenit în momentul în care martorul adus de Bădălău depunea jurământul, cântăreața a fost poftită afară din sala de judecată.

„Am venit de la Constanța 300 de km, pe această vreme, i-am lăsat pe cei mici singuri acasă, ca să vin să stau la ușă efectiv! I-am făcut o observație martorei! În momentul în care a fost pusă să jure pe sfânta Biblie și suntem în postul Crăciunului, în loc să spună ”Așa să-mi ajute Dumnezeu”, a spus: ”Așa să mă ierte Dumnezeu”. Atunci i-am atras atenția doamnei președintă și am fost dată afară pe acest subiect! Plec cu sufletul închis”, a spus Claudia Pătrășcanu pentru Antena Stars.

Acesta, însă nu a fost singurul motiv pentru care artista a fost nervoasă. Soțul ei o acuză că nu-i permite să-i vadă pe micuți, iar acest lucru este departe de adevăr, spune Claudia. Băieții ar fi fost bolnavi și acesta este motivul pentru care nu l-au văzut pe tatăl lor.

”Mâine este rândul lui să îi ia pe copiii. El știe foarte bine. Nu a fost că nu i-am lăsat eu. Iar mâine trebuie să vină să ia copiii. Eu de aici plec direct acasă la Constanța, să fiu lângă copiii mei. Uitați-vă cum mă plimbă domnul Bădălău pe mine”, a mai adăugat artista.

Gabi Bădălău : „Pe mine nu mă interesează decât de copiii mei și de viitorul lor”

La ieșirea din sala de judecată și Gabi Bădălău a oferit câteva declarații. Bădălău nu a fost impresionat de acțiunile Claudiei Pătrășcanu și nici nu-l interesează ce face aceasta. Ceea ce primează pentru el este bunăstarea copiilor. Speră ca acum, după această înfățisare, să fie lăsat să-și vadă băieții.

”Pe mine nu mă interesează decât de copiii mei și de viitorul lor. Nu sunt în filmul ăsta. Nu sunt agitat deloc, pe Claudia a dat-o afară din sală, pe avocate le-a amendat judecătoarea, nu sunt deloc agitat. Chiar sunt foarte liniștit, pentru că, după o lună de zile în care nu a vrut să-mi dea copiii, cu toate că am o hotărâre judecătorească, în sfârșit, pot să merg să-mi iau copiii. Sper să respecte într-un final hotărârea judecătorească”, a declarat Gabi Bădălău pentru Antena Stars.