Claudia Neghină va deveni mămică „Jumătate din sarcină nici nu am simțit-o pentru că n-am știut”

Publicat: 04/01/2021 | 14:44

Fotomodelul Claudia Neghină va deveni mamă la 39 de ani. Blondina este însărcinată în șase luni și a mărturisit că și-a dat seama că este gravidă abia la sfârșitul primului trimestru.

Claudia Neghină a dezvăluit la „Vorbește lumea” cum a întâmpinat vestea că va deveni mamă, dar cu și cum se simte în această perioadă.

„Mă simt extraordinar. Sunt o mămică foarte norocoasă din punctul ăsta de vedere. Nu am avut grețuri, nu mi-a fost deloc rău. Jumătate din sarcină nici nu am simțit-o pentru că n-am știut. Am aflat la 19 săptămâni că sunt însărcinată. Eu aveam ceva probleme hormonale. Am observat că nu mi-a mai venit menstruația, însă având ceva probleme hormonale, am mers pe baza lor.
În plus, eu făceam foarte mult sport. (…) Mă simțeam bine. Singurele stări au fost că eram ceva mai irascibilă. Dar acum îmi dau seama de ce mă enervam din orice. Mâncam și puțin mai mult, dar nu exagerat”, a declarat.

„Este o minune de la Dumnezeu. Am avut o certitudine, am avut nevoia de o schimbare. Am cerut universului să mi se întâmple ceva, dar nu am avut nicio pretenție. (…) De multe ori, viața cumva îți trimite ce ai nevoie când ai nevoie. (…)

VEZI ȘI: Încă o mămică în showbiz! Una dintre cele mai cunoscute influencerițe este însărcinată. „De 3 luni este cea mai mare sărbătoare”

Va avea o fetiță

„Mama s-a bucurat foarte mult. Tata a murit la sfârșitul anului trecut. (…) Tot timpul mi-au plăcut copiii și am lucrat cu ei. Eu am făcut liceul pedagogic. Multe prietene au copii și mi-e foarte drag de ei. Nu am avut niciodată instinctul matern. Am avut cumva presimțirea că o fetiță mă așteaptă. Nu știu de ce. (…) Cred în spiritualitate. Chiar în ziua în care am aflat că o să am o fetiță, nu a fost un vis, a fost o certitudine, m-am trezit din somn și am avut numele în gând, Sofia.

Chiar nu cunosc pe nimeni Sofia. Nu am pe nimeni în familie, nu m-am uitat la vreun film. A fost un semn. (…) Încerc să nu forțez lucrurile, să le las să vină de la sine, să nu mă agit. Un kg 400 am luat. Am calculat de la început. În aprilie [o să nasc]. Cum o să decidă medicul o să nasc. Nu mai am 20 de ani. Azi am împlinit 39. (…) Important e să fie spre binele copilului”, a mai spus.