Claudia Ghițulescu zâmbește din nou, după divorț! Cine este norocosul care i-a furat inima

Publicat: 08/03/2020 | 16:36

După o perioadă grea, în care a aflat că fostul soț o înșela și după un divorț dur, Claudia Ghițulescu se poate bucura de puțină liniște. Se pare că vedeta a reușit să depășească momentele dificile și chiar a putut să își deschidă inima din nou.

Claudia Ghițulescu a făcut marele anunț chiar de opt martie. Invitată în cadrul emisiunii Star Matinal de Weekend a recunoscut că și-a refăcut viața și are alături de ea un bărbat care o face să zâmbească. Deși nu a oferit foarte multe detalii despre iubitul misterios, se poate observa că este fericită și a lăsat în spate lucurile urâte. (CITEȘTE ȘI: CEA MAI SEXY-POPULĂROASĂ A ”FUGIT” DIN ROMÂNIA DUPĂ CE A AFLAT DE AMANTA SOȚULUI!)

Chiar dacă relația celor doi este încă la început, fiecare i-a lucrurile în serios și se gândesc la un viitoar împreună. Recent, Claudia Ghițulescu și noul iubit s-au întors dintr-o  vacanță frumoasă în Dubai. „Am fost în Dubai, doar ce am venit. Patru zile am stat. Am dormit, am făcut shopping, m-am plimbat, m-am relaxat…”, a declarat Claudia Ghiţulescu la Star Matinal de Weekend. (VEZI ȘI: MOTIVUL PENTRU CARE CLAUDIA GHIŢULESCU NU A DIVORŢAT ÎNCĂ DE SOŢUL EI: „NU AVEM DE ÎMPĂRŢIT DECÂT AMANTA”)

Divorț dur pentru Claudia Ghițulescu

Claudia Ghițulescu a trecut printr-o perioadă destul de proastă. Artista a pierdut o sarcină, iar apoi a aflat că soțul ei o înșela, cu o tânără de 20 de ani. Chiar dacă aceste vești au venit ca un șoc pentru ea, a reușit să le facă față și să meargă mai departe.

„Eu m-am învinovățit pe mine, că m-am răcit și că am pierdut sarcina. Eram supărată, dar adevărul nu era ăsta. El trăia cu fata asta de mult timp. Eu m-am prins că e ceva cu el. Era mereu arțăgos, îmi căuta nod în papură. Plus că nu mă lăsa să mă uit în telefonul lui, îl ascundea că avea mesaje cu ea. Eu am aflat prima dată de la prietenii lui că mă înșela”, a mărturisit Claudia. După aflarea adulterului, şi-a luat inima în dinţi şi şi-a confruntat soţul: „I-am zis că are amantă, dar nu a recunoscut. După care mi-a zis doar atât: «Ia, uimește-mă»!”, a declarat Claudia Ghițulescu, acum ceva timp pentru Click!