Claudia de la Survivor, atac dur la adresa concurentului Andi: ”El manipulează toată echipa. Familia nu există”

Publicat: 26/02/2020 | 12:25

Concurenta Claudia, de la Survivor România, face acuzații grave la adresa colegului său de echipă, Andi. Sportiva crede că bărbatul manipulează întregul grup.

Claudia s-a întors recent din Republica Dominicană, din motive medicale. Tânăra a fost una dintre cele mai apreciate concurente din competiție și din echipa Războinicilor. Davadă sunt și reacțiile pozitive de pe Fan Page-urile emisiunii.

Războinica a dat din casă complet despre ceea ce se întâmplă în culisele concursului Survivor. Claudia spune că „familia” pe care o invocă Războinicii nu există și că toți sunt individualiști. Mai mult, aceasta este de părere că Andi este cel care îi manipulează pe toți Războinicii.

„Andi este foarte inteligent. Andrei nu a fost manipulat de Andi și tocmai pentru că știe că Andi manipulează echipa. Andrei a spus și el că dacă așa votează toată echipa se duce după toată turma. Mi se pare o strategie înteligentă de-a lui și bravo lui că e deștept și știe să își plimbe pionii pe tablă.”, spune Claudia.

Claudia îl consideră inteligent, dar nu  și suficient de puternic din punct de vedere fizic.

 „Un om puternic și inteligent și știe cum să își facă strategiile. Dacă continuă tot așa cu strategiile, dar nu îl văd foarte bun în sport, pe traseu. Nu a adus multe puncte. Pe traseu nu dovedește în totalitate că e foarte bun în sport. Ne explica cum trebuie să facem noi și de fapt… Nu se concentrează în totalitate.”, a mai spus Războinica de la Survivor.

„Singura lui problemă este presiunea pe care o pune el singur pe el la final. Îl scade gândirea..”, a completat și fratele lui Andi.

 „Avem dovada clară. Un om timid, reținut, echilibrat, plăcut, cum e remus, a fost dat afară. De ce? Păi cred că acolo trebuie să te impui. Trebuie să fii puternic. Dacă l-aș întâlni când ajunge acasă i-aș zice: „Bravo, îmi place echilibrul tău! Îmi place felul tău de a fi. Dar se pare că acest lucru nu l-a ajutat. Toți oamenii l-au văzut și apreciază.” , a spus fratele lui Andi la Fan Arena.

„Ei punctează pe asta. Lola nu s-a integrat în echipă „hai să o scoatem”. De asta spun că nu este o familie că dacă erau o familie și-ar fi dat seama că noi de fapt ne luptăm pentru puncte.”, a mai adăugat Claudia la Fan Arena.

Claudia spune că în echipa Războinicilor este mult mai importantă interacțiunea fizică dintre ei, decât punctajul adus echipei.