Clarvăzătoarea Carmen Harra, în doliu. A murit artista Claudia Daniela Nacu

Publicat: 04/08/2020 | 10:01

Carmen Harra trece prin momente dificile. Prietena și fosta sa colegă de trupă, Claudia Daniela Nacu, a încetat din viață recent. Clarvăzătoarea a dat vestea pe internet.

Carmen Harra a povestit că ea și regretata Claudia Daniela Nacu erau foarte apropiate și făceau furori într anii ’80. Cele două și artista Aida Pentzer Pânzaru au format o perioadă lungă de timp una dintre cele mai în vogă formații, numită Trio Expres.

CITEȘTE ȘI: Angela Rusu, în costum de baie după ce a slăbit 26 de kilograme. Apariție senzațională a cântăreței de 46 de ani, la piscină. FOTO

Cântăreața din trupa Trio Expres s-a stins din viață la 58 de ani. Carmen Harra a postat un mesaj emoționant în momeria ei, pe pagina de Facebook.

A murit artista Claudia Daniela Nacu

Claudia Daniela Nacu a murit în Olanda

„Vineri, 31 iulie 2020, Claudia Daniela Nacu, colega mea și cea mai bună prietenă din fosta trupă Trio Expres, a murit la Amsterdam (Olanda) la numai 58 de ani, din cauze naturale, fără legătură cu pandemia Coronavirus. ????

A fost o cântăreață și compozitoare de excepție cu care am lansat în anii ’80 primul album muzical în limba engleză, produs de Electrecord, un disc de mare succes vândut în toată Europa, SUA și Canada. Era un talent extraordinar, un profesionist perfect și un prieten apropiat.

Mă rog ca sufletul ei frumos să se odihnească în pace și îi rog pe toți prietenii mei să se roage și pentru Claudia Daniela. Când spui Trio Expres, te referi și la Aida Pentzer Pânzaru, o artistă pe care o iubesc imens și cu care am încă o prietenie specială.

Fie ca Dumnezeu să aibă grijă de sufletul tău minunat, Claudia Daniela, te vom iubi mereu și ne rugăm pentru tine! ????????????????????????”, a scris fosta cântăreață Carmen Harra, pe pagina sa de Facebook.

CITEȘTE ȘI: Detalii intime! Cum o stăpânea Nicolae Guță pe Daniela Roba în pat. Manelistul era „satana”