Clanul Kalu este în doliu! A murit Adina, sora liderului grupării. Adi Minune a cântat la priveghi

Publicat: 18/12/2020 | 10:30

Este doliu în lumea interlopă! Adina, sora lui Vasile Pascu, liderul clanului Kalu, a murit la doar 45 de ani, chiar de Sfântul Nicolae. Adi Minune a cântat la priveghiul ei.

Se pare că femeia suferea de o boală incurabilă. Vestea i-a luat prin surprindere pe cei din familia Pascu, mai ales că în urmă cu doar o lună și jumătate, aceștia sărbătoriseră ziua de naștere a femeii. Vasile Pascu, zis Unchiu, personaj extrem de cunoscut în lumea interlopă, își iubea enorm sora, dovadă și zecile de postări de pe pagina lui de socializare în care apare alături de aceasta, scrie wowbiz.ro.

Adrian Minune a fost chemat să cânte la priveghiul Adinei Pascu, iar acesta a venit doar însoțit de un acordeonist și a reușit să-i emoționeze pe toți cei prezenți până la lacrimi. Priveghiul s-a desfășurat acasă la femeie, acolo unde au fost chemați doar rudele și prietenii apropiați, ținând cont de reglementările anti-COVID-19. La priveghi au participat și frații Marco și Franco Pascu, băieții lui Marcel Kalu. (CITEȘTE ȘI: MANELIȘTII AU FĂCUT PASUL ÎNAPOI, DE FRICA INTERLOPILOR! SALAM A PIERDUT 100.000 DE EURO)

Clanul Kalu este în doliu! A murit Adina, sora liderului grupării. Adi Minune a cântat la priveghi

Marco Kalu este cel care a fost surprins de polițiști, la volan, sub influența drogurilor, venind de la mare împreună cu Bianca Drăgușanu. Recent, el a apărut în presă și ca iubit al Renatei Gheorghe, fosta iubită a lui Leo de la Strehaia. În fine, Franco, fratele acestuia, este cunoscut pentru relația pe care a avut-o cu interpreta Otilia Billionera. (NU RATA: SUPER-PARANGHELIE DE PANDEMIE, CU INTERLOPI ȘI „VEDETE”. NEPOATA LUI ADI DE LA VÂLCEA ȘI „BOMBARDIERA” LUI FLORIN CĂLINESCU AU FOST DOUĂ DINTRE INVITATELE „DE MARCĂ”)

Vasile Pascu a fost și el implicat într-un scandal în urmă cu doi ani, atunci când l-a înjurat și amenințat pe Florin Salam, care a refuzat să vină să-i cânte la un eveniment privat împreună cu Adrian Minune. Atunci, Florin Salam a fost salvat de Mircea Nebunu’ șeful Sportivilor din sectorul 4, care i-a transmis Unchiului că solistul este sub protecția lui. Așa se explică, probabil, de ce familia Pascu a preferat să-l cheme pe Adrian Minune să le cânte în aceste momente grele, manelistul fiind cel care le-a rămas fidel în ultimii ani spre deosebire de Florin Salam.