Clanul Duduienilor, urmărit de ghinioane. Fiul lui Emi Pian a făcut accident

Publicat: 08/01/2021 | 16:33

Clanul Duduienilor, urmărit de ghinioane. Fiul lui Emi Pian a făcut accident și și-a avariat mașina. Din fericire, Aly este teafăr și nevătămat.

Cu doar câteva săptămâni înainte să moară, Emi Pian i-a făcut fiului său cadou de ziua sa un bolid de lux în valoare de 100.000 de euro. De asemenea, i-a organizat o petrecere fastuoasă, la care au participat apropiații și familia.

Evenimentul a avut loc la piscina unui hotel de lux de pe litoralul românesc, iar Florin Salam și Mihăiță Piticu le-au cântat invitaților până în zori. La miezul nopții, Emi i-a strâns pe toți în parcarea hotelului și i-a înmânat fiului său chelie de la noul Mercedes.

”A fost plăcerea mea ca mașina asta, cumpărată de mine nou-nouță, s-o poarte băiatul meu. El e aurul meu, e soarele meu. Noi suntem o familie”, spunea Emi Pian.

Recent, însă, Aly a trecut prin momente neplăcute. Fiul lui Emi Pian a făcut accident și și-a avariat bolidul de luc pe care l-a primit de la regretatul său tată. Din fericire, însă, el nu a pățit nimic. Reparațiile au fost în jur de 5.000 de lei, însă mașina este asigurată, potrivit wowbiz.ro.

Membrii clanului Duduianu, acuzați de șantaj și tâlhărie

Membrii din clanul Duduianu sunt acuzați de șantaj și tâlhărie în scopul obținerii unor sume uriașe de la mai mulți cântăreți de manele. În dosar apar mai mulți soliști cunoscuți precum Florin Salam, Leo de la Kuweit, Marinică Nămol, Bujilă și Ghiță Adriano.

Unul dintre artiștii terorizați de interlopi a refuzat să se prezinte la proces, motiv pentru care au decis ca toate victimele să fie citate public. Potrivit magistraților, părțile vătămate pot să solitice judecarea în lipsă în cadrul unei cereri scrise depuse la dosar.  Dacă artiștii refuză în continuare să se prezinte la proces fără a justifica absența, aceștia ar putea fi aduși cu mandat la tribunal.