Clanul cocalarilor, „stăpânul” caselor naționalizate din centrul Capitalei a fost îngenuncheat

Publicat: 25/02/2021 | 15:00

 

Una dintre cele mai importante grupări infracționale specializate în distribuția de heroină și “etnobotanice” către sute de consumatori dependenți a fost spulberată de către polițiștii antidrog din capitală. 23 de persoane au fost reținute și arestate. 

Gruparea ar fi distribuit droguri și noi substanțe psihoactive, în special în zonele locuite de persoane cu antecedente penale și fără venituri. Operațiunea a fost finalizată în ziua de 23 februarie 2021, atunci când polițiștii antidrog au efectuat 10 percheziții domiciliare în sectorul 5.

În urma activităților desfășurate s-au confiscat diferite cantități de heroină, etnobotanice, metadonă, canabis, importante sume de bani în lei sau valută, cântare, ambalaje pentru droguri. Iar 23 de traficanți au fost reținuți și arestați.

CITEȘTE ȘI MARIAN GODINĂ, REACȚII ADVERSE DUPĂ CE S-A VACCINAT ÎMPOTRIVA COVID-19. SIMPTOMELE L-AU ȚINUT TREAZ TOATĂ NOAPTE

Ce spun oamenii legii

” Persoanele bănuite au fost prezentate procurorilor D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală, care au dispus reținerea a 11 dintre acestea, ulterior instanța de judecată dispunând arestarea preventivă pentru 30 de zile, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de droguri de mare risc, trafic de droguri de risc, efectuarea de operațiuni cu produse știind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive și constituirea unui grup infracțional organizat.” , se arată în comunicatul oferit de poliție.

VEZI ȘI CONTROL JUDICIAR PENTRU DIRECTOAREA LICEULUI DIN BISTRIȚA, CARE FĂCEA CUMPĂRĂTURI PERSONALE DIN BANII ȘCOLII. ȘI SOȚUL FEMEII ESTE CERCETAT PENAL