Ciprian Marica şi Ioana s-au despărţit după episodul cu Ana Muntean? Detaliile care arată că şi-ar fi spus adio

Publicat: 06/05/2020 | 07:39

Ies la iveală noi lucruri legate de amantlâcul momentului dintre Ciprian Marica și Ana Muntean. Toată lumea a fost surprinsă de gestul Ioanei Marcu, după cele întâmplate, căci iubita fostului fotbalist a publicat o imagine cu el și le-a dat tuturor de înțeles că l-a iertat și a depășit momentul. Cu toate acestea, se pare că lucrurile s-au schimbat un pic!

Ioana Marcu l-a iertat pe Ciprian Marica pentru episodul cu Ana Muntean din hotelul din Cluj sau, cel puțin, așa părea. Frumoasa blondă a început să posteze fotografii cu el imediat după ce s-a aflat că fostul fotbalist a călcat strâmb, dar se pare că lucrurile s-au îndreptat acum într-o altă direcție.

CITEȘTE ȘI – A RECUNOSCUT PUBLIC CĂ A GREȘIT, ÎNSĂ INTERNAUȚII AU CONTINUAT SĂ-L TACHINEZE PE CIPRIAN MARICA: ”AI SALVAT-O PE ANA DIN MÂNA LUI MANOLE”

Deși zilele trecute a postat o fotografie cu Ciprian Marica și a uimit pe toată lumea cu gestul său, în contextul amantlâcului fostului fotbalist cu Ana Muntean, acum, Ioana Marcu mai postează doar fotografii cu ea și cei doi copii ai cuplului, iar oamenii deja au început să o ironizeze și să-i pună tot felul de întrebări. Mai mult, lumea se întreabă dacă nu cumva cei doi și-au spus „adio” și analizează îndeaproape lucrurile care îi cam dau de gol.

„Dar soțul unde este?” a întrebat-o un internaut, pe Ioana Marcu, ironizând-o. Iubita lui Ciprian Marica nu i-a răspuns acestuia la comentariu, însă atacurile au continuat.

NU RATA – CIPRIAN MARICA, PRIMELE DECLARAȚII OFICIALE DUPĂ CE A FOST PRINS LA HOTEL CU SOȚIA ALTUIA: ”DA, AM GREȘIT. ÎMI PARE RĂU”

„La pescuit / Acum 3 zile era într-un hotel cu una (a spus un internaut, fără să știe că episodul amoros dintre Marica și Ana Muntean a avut loc în anul 2019)” au mai fost comentariile internauților, la una dintre fotografiile postate de Ioana Marica.