Ciprian Marica și Ana Muntean, în următorul sezon Asia Express? Fanii emisiunii îi vor în celebra competiție

Publicat: 01/05/2020 | 16:49

Hazul de necazul celor doi protagoniști ai amantlâcului descoperit recent, Ciprian Marica și Ana Muntean, se pare că nu dispare din online. Internauții găsesc prilej de amuzament în orice ”ecuație”. Recent, într-un sondaj făcut pe Facebook despre cine ar vrea românii să participe în următorul sezon din Asia Express, mulți au scris că Ana Muntean și Ciprian Marica ar fi potriviți competiției.

După ce povestea incredibilă a relației extraconjugale dintre fostul fotbalist Ciprian Marica și nora fostului șef Transgaz, Ana Muntean, a făcut înconjurul internetului în mai puțin de 24 de ore, cu imagini terifiante în care atacantul român apare acoperit într-un prosop de baie într-o cameră de hotel, în fața soțului amantei lui, românii au prins momentul perfect să mai ”iasă” din eterna plictiseală a izolării și să găsească o bârfă bună de comentat.

Ciprian Marica și Ana Muntean la Grand Hotel Italia, din Cluj-Napoca

Așa că, cei mai mulți găsesc motiv de amuzament în situația cuplului menționat și creează tot felul de glume și memmeuri care, fără dar și poate, sunt incontestabil de comice. (VEZI:„Mama la copii vs pofta inimii!” Glume senzaționale făcute pe internet, după ce Marica a fost prins cu amanta | GALERIE FOTO)

Astăzi, într-un sondaj făcut pe Facebook-ul celor de la Virgin Radio, la întrebarea ”Ce perechi ai vrea să vezi la Asia Express?”, mulți români au răspuns: Ciprian Marica și Ana Muntean. De asemenea, Borcea și Marica sunt menționați ca fiind potriviți pentru bătălia strânsă din Asia.

CITEȘTE ȘI: Iubita lui Ciprian Marica, luată la rost de internauți: ”Mai lipseste să îi faci o statuie soțului tau”

Pe lângă cei doi amanți rostiți de internauți, foarte dorinți sunt și Vulpița cu Viorel. Cele două perechi sunt cele mai cerute pentru dificila competiție difuzată la Antena 1.

Alte echipe dorite de fanii emisiunii sunt: Flick și Bendeac, Delia Matache și Răzvan Muntenau, Fuego si Irina Loghin.