Cine sunt ucigașii bărbatului din Brașov găsit mort într-o baltă de sânge, în scara unui bloc

Publicat: 13/04/2021 | 14:25

Polițiștii au reținut pentru 24 de ore două persoane în cazul bărbatului din Brașov găsit mort, săptămâna trecută, într-o baltă de sânge, în scara unui bloc. Potrivit primelor informații, acesta a fost ucis de o minoră care face masaj și de prietenul ei.

Bărbatul găsit fără suflare este nepotul unui cunoscut om din Brașov. Acesta o chemase pe adolescentă la el acasă, pentru a-i face masaj. Minora s-a prezentat la adresa respectivă cu un tânăr de 23 de ani, din județul Olt, gata să-l tâlhărească pe bărbat.

În urma unui complex de activități investigativ-operative, polițiștii au identificat autorul faptei în persoana unui tânăr, în vârstă de 23 ani din județul Olt, stabilindu-se faptul că acesta ar fi fost ajutat de o altă persoană, o tânără, în vârstă de 17 ani din municipiul Brașov”, se arată în comunicatul Poliţiei Braşov.

Ucigașii bărbatului din Brașov, reținuți

Locuința bărbatului în vârstă de 46 de ani era devastată. Medicii sosiți la fața locului nu l-au mai putut salva. Brașoveanul a murit după ce a fost înjunghiat de două ori. Minora de 17 ani din municipiul Brașov și prietenul ei au fost reținuți pentru 24 de ore pentru omor și tâlhărie. Ancheta continuă în acest caz.

La data de 08 aprilie 2021, tânăra, împreună cu bărbatul în vârstă de 23 ani, între cei doi existând o relație de prietenie, s-ar fi deplasat la domiciliul persoanei vătămate, unde, tânărul, folosindu-se de un obiect tăietor – înțepător, i-ar fi aplicat victimei mai multe lovituri la nivelul pieptului, ulterior cei doi sustrăgând mai multe bunuri din interiorul locuinței.

Ieri, 12 aprilie 2021, polițiștii brașoveni, împreună cu luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Brașov, au pus în executare un mandat de percheziție domiciliară pe raza municipiului Brașov, unde au fost depistați cei doi tineri, precum și mai multe bunuri ce ar fi fost sustrase din imobilul persoanei vătămate, cele din urmă fiind ridicate în vederea continuării cercetărilor”, au mai spus poliţiştii braşoveni.

Bărbatul omorât era șofer pe autobuz. Vecinii spun că victima era nepotul unui cunoscut om de afaceri din oraş din Brașov.