Cine s-ar fi gândit. Legătura surprinzătoare dintre Culiță Sterp și Anna Lesko. Doar Alex Velea a mai făcut asta

Publicat: 24/06/2020 | 12:40

Culiță Sterp, unul dintre cei mai iubiți interpreți de muzică populară, are o relație neștiută cu Anna Lesko. În urmă cu puțin timp, cele două vedete au apărut într-o poză pe rețelele de socializare care a dat de gândit.

Chiar dacă Culiță și Anna cântă două stiluri muzicale complet diferite, cei doi, cel mai probabil, pun la cale o colaborare. Imaginile de pe TnstaStory demonstratează că cei doi artiști filmează un videoclip într-un studio și cu siguranță este vorba despre un proiect muzical, curios este totuși cum au reușit cei doi să colaboreze, știind că Anna Lesko cântă muzică pop, iar Culiță Sterp manele, însă cu siguranță va fi o provocare.

Imagine de la filmări

Iubește din nou

Recent trecut printr-un divorț, cântărețul de manele iubește din nou. După ce în urmă cu mai mult timp s-a despărțit de Carmen de la Sălciua după ce și-au dat mai multe șanse, acum acesta este într-o nouă relație cu o tânără foarte frumoasă. Cei doi nu ezită să-și împărtășească dragostea și de mai multe ori au postat imagini pe conturile de socializare.

Zvonuri despre Culiță Sterp și Ella

În urmă cu ceva timp, s-a zvonit că Ella și Culiță Sterp ar fi petrecut o noapte împreună. Cei doi au negat mărturisirile făcute chiar de o concurente de la „Puterea Dragostei”. Mai mult chiar, fratele mai mic al lui Culiță, Iancu Sterp a făcut, la un moment dat, o pasiune pentru Ella.

Iancu și-ar fi dorit să aibă o relație cu aceasta, numai că inima frumoasei brunete bătea atunci doar pentru Jador. La scurt timp după aceea, Iancu Sterp, care acum e concurent la Survivor România, a făcut un cuplu cu Denisa, o frumoasă blondă cu care se iubește și acum.

Nu ar fi prima colaborare de acest fel

Aceasta nu este prima colaborare între un artist de muzică ușoară și un manelist. Jador scos cu Alex Velea, iar împreună au lansat o piesă care a strâns milioane de vizualizări.