Cine s-ar fi așteptat la asta! Ilie Năstase ar fi bătut-o pe Ioana din cauza unui milionar celebru. Despre cine este vorba

Publicat: 10/01/2021 | 10:57

Nick Rădoi se implică în scandalul dintre Ilie Năstase și soția sa, Ioana. Milionarul spune că motivul cearții care a escaladat la violență fizică dintre fostul jucător de tenis și partenera sa de viață ar fi chiar el.

În urmă cu trei zile, Ioana suna la 112 să reclame că este agresată de soțul său. Tânăra s-a întors de la munte și a primit, de ziua sa onomastică, în loc de urări, violență.

„De Sfântul Ion eu am sunat-o să-i fac o urare de ziua ei. Așa obișnuim să ne salutăm noi de când ne-am despărțit. Și eu cred că din cauza mea s-a ajuns la ceartă și violență între ei. Ilie are probleme cu trecutul Ioanei. Sunt convins că Năstase a început să vorbească de trecutul Ioanei.

Citește și: Carmen Harra, previziuni despre Ilie Năstase după ce și-ar fi bătut soția „Eu i-am anticipat și…”

Trecutul nu are valoare. Ilie trebuie să înțeleagă că, la vârsta noastră, nu putem să ne găsim pe cineva care nu are un trecut”, a declarat Nick Rădoi, la Antena Stars.

Ioana și Nick, atunci când erau împreună

De la ce ar fi pornit scandalul

Recent, Ilie Năstase s-a supărat foarte tare atunci când Nick Rădoi i-a dat „like” Ioanei la o poză pe rețelele de socializare. Cei doi au avut o relație în trecut.

Nick Rădoi i-a comentat “numărul 1” Ioanei la o poză în care bruneta apare alături de o mașină Lamborghini, iar replica lui Năstase a fost “fuck you”. „Ilie Năstase m-a înjurat de mai multe ori. La el e grav că nu acceptă trecutul, pentru că el știe bine cu cine s-a căsătorit. Merge în locuri publice și mă înjură non-stop”, a mai declarat Nick Rădoi.

Milionarul este însă de părere că Ioana îl va ierta pe Ilie, chiar dacă a trăit un episod de violență domestică. „N-am să-i mai fac Ioanei nici o urare pentru că e importantă căsnicia lor. Doresc ca Ilie Năstase să se trezească la realitate. Îmi pare rău că s-a ajuns ajuns la violență. Nu voi mai vorbi cu Ioana. Ioana știu că suferă. Va suporta orice și va merge înainte. Va fi o soție devotată”, a mai spus Rădoi.

Relație Ioanei cu Nick Rădoi

Ioana Simion a avut o relație cu Nick Rădoi, de doar câteva luni, exact înainte de Ilie Năstase. „Despărțirea noastră a fost una ok, ea nu s-a obișnuit cu mentalitatea din America. Ioana s-a mutat la mine ca să avem un viitor împreună, dar dacă am ajuns la o înțelegere că nu avem un viitor, relația s-a terminat definitiv. Nu a mai fost vorba după, de împăcare”, a adăugat Rădoi.

Contactată de Click!, Ioana Simion a negat că Nick Rădoi a fost motivul de la care a pornit cearta cu soțul ei.”Nu știu ce să spun, dar nu are nici o legătură ”.

Nu rata: Reacția lui Ilie Năstase după ce a fost acuzat de soția lui că a bătut-o: ”Așa zice?”