Cine s-ar fi așteptat la așa ceva! Cum arăta Dani Mocanu pe vremea când era fotbalist la Steaua. FOTO

Publicat: 13/04/2021 | 11:14

De când a renunțat la manelele pentru a se dedica lui Dumnezeu, Dani Mocanu este un bărbat complet schimbat. De curând, vedeta le-a făcut fanilor săi o altă surpriză de proporții.

Concret, vedeta a publicat pe rețelele de socializare o imagine de când avea 16 ani și juca fotbal de performanță la Steaua București Junior, unde era căpitan.  El a mai jucat și la FC Argeș, tot în aceeași perioadă. Dani Mocanu nu și-a continuat cariera în fotbal ulterior, alegând să activeze în domeniul muzical.

Dani Mocanu atunci când avea 16 ani

A lăsat în urmă viața de „băiat rău”

Deși a recunoscut că a făcut multe lucruri nu tocmai ortodoxe de-a lungul timpului, Dani Mocanu vrea să lase totul în urmă și și-a închinat viața lui Dumnezeu, motiv pentru care s-a și retras din lumina reflectoarelor.

Acesta susține că acum trăiește după cuvântul lui Dumnezeu și că va încerca să îi aducă pe câte mai mulți pe calea cea bună. (VEZI ȘI: DANI MOCANU LANSEAZĂ PRIMA MELODIE DESPRE CREDINȚĂ ȘI DUMNEZEU)

„Am avut încredere în Dumnezeu și știam că EL îmi va pregăti atât mie, cât și familiei mele, un viitor frumos. Anii au trecut, iar EL, viața mea, CREATORUL UNIVERSULUI, m-a sprijinit în tot ceea ce am făcut. M-a luat de mână și m-a pus în fața tuturor. Dintr-un copil amărât, azi am ajuns milionar, dar nu orice milionar, un milionar care nu și-a lăsat familia …

Un milionar care și-a ajutat fiecare membru din familie sau neam… un milionar care nu a uitat de cei amărâți… un milionar care nu a uitat de TATĂL LUI DIN CER care i-a întins o mână de ajutor, iar EL știa asta, știa sufletul meu… altfel nu intervenea!!! Te iubesc, Doamne, ești viața mea, ești Tatăl meu, te iubesc”, a declarat Dani Mocanu, în urmă cu ceva timp.