Cine s-ar fi așteptat. Georgiana de la Survivor vrea să fie cântăreață. Iată cum sună o melodie compusă de ea. VIDEO

Publicat: 17/04/2021 | 18:02

Georgiana Lupu, una dintre concurentele din tribul Faimoșilor de la Survivor care au fost eliminate devreme în comperiție, este decisă să se reinventeze.

De când s-a întors din Republica Dominicană, popularitatea Georgianei a crescut considerabil pe rețelele de socializare, tocmai din acest motiv a devenit foarte activă online.

Citește și: Georgiana Lupu, dezvăluiri despre experiența de la Survivor România: „Aveam toate calitățile să rămân în competiție”

Tânăra a postat recent un videoclip în care cântă și, deși recunoaște nu are voce, Georgiana e convinsă că dacă va persevera, va putea să își urmeze visul.

„Am nevoie și de voce pentru avansarea compunerilor mele, așadar, succes mie”, a scris Georgiana Lupu pe Instagram la videoclipul în care a cântat o melodie compusă chiar de ea.

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Lupu Giorgiana (@lupu.giorgiana)

 

Cine crede Georgiana că va câștiga Survivor

În cadrul unui interviu dat în urmă cu ceva timp, campioana națională la bob a dezvăluit numele concurentului, despre care crede ea, va câștiga Survivor România, sezonul 2.

„Competiția cred că o va câștiga Jador, dar eu îmi doresc să câștige Elena Marin sau Culiță, pentru că ei merită și au toate calitățile.

M-au dezamagit mai multe persoane: Alexandra Stan, Zanni, Cosmin Stanciu, de la Faimoși. Nu meritam să fiu nominalizată, pentru că aveam toate calitățile să rămân în competiție. Însă așa a fost să fie. Lumea își va da seama cum este fiecare”, spunea Georgiana, în luna februarie.

Totuși, vedeta este de părere că fiecare persoană are multe călități, iar tensiunile vor dispărea după terminarea emisiunii.

„Eu nu am dușmani, nu mă cobor la nivelul persoanelor care fac lucruri urâte, care nu îmi plac. Prieteni mi-am făcut printre fetele de la Faimoși, Elena, Majda, Simona. Și din echipa Războinicilor consider că mi-am făcut prieteni. Cand vor ieși toți din competiție, cred că ne vom înțelege. Acolo sunt tensiuni mari, dar nu vor mai fi cu timpul, mai ales după ce vor ieși din emisiune. Eu cred că fiecare dintre cei de acolo, Faimoși și Războinici, au foarte multe calități”, a mai adăugat Georgiana Lupu.

Nu rata: Georgiana Lupu de la Survivor, la un pas de moarte. Faimoasa a fost înjunghiată: „O colegă mi-a înfipt…”