Cine prinde mâinile de milioane în cazinoul online Superbet?!

Publicat: 20/03/2020 | 19:01

2020 e anul Supermilionarilor în cazinoul online Superbet! Avem deja o linie de 5 câștigători care și-au umplut contul cu sume de câte 7 cifre! Cel mai recent mare premiu obținut la jocurile online ca la aparate a fost de 1.016.556 Lei și a fost reușit pe 8 martie! De atunci a trecut ceva timp și în aceste momente, fiecare nouă rotire la cele mai populare jocuri ale momentului crește potul strâns. Acesta a depășit acum suma acumulată de 1.700.000 Lei! Iată cum te poți distra relaxat oricând și de oriunde ești, iar atunci când Supernorocul se potrivește cu distracția, lucuri nemaipomenite se pot întâmpla! Deschide cont și joacă la Superbet.ro cele mai tari jocuri online ca la aparate

Peste 80 jocuri care au de dat suplimentar peste 1.700.000 LEI!

Fructele norocoase, șeptari roșii, trifoii cu patru foi, stelele, și simbolurile precum dolarul sau clopoțelul pot aduce Superbelșug de primăvară. Peste 800.000 Lei pot fi câștigați suplimentar din oricare dintre cele peste 80 de jocuri interconectate. Până la momentul unui premiu uriaș, orice experință de joc poate să îți ofere șansa de a trăi diferite stări care fie te superbucură, fie îți dau posibilitatea să devii un jucător responsabil care știe când și ce să joace. În acest moment, jocurile Shining Crown, Burning Hot, 40 Super Hot, 5 Dazzling Hot, 20 Super Hot, 100 Super Hot, 40 Burning Hot și 20 Burning Hot sunt în topul preferințelor jucătorilor, dintre cele peste 80 de sloturi video legate între ele, jocuri din care poți prinde și mâna cu adevărat de aur, dacă îți aduce și potul de peste 800.000 Lei! Găsești toate aceste jocuri pe Superbet.ro, tu trebuie doar să alegi pe care le preferi pentru distracția din acest weekend!

Pune mâna pe comorile zeilor!

 În acest moment, slotul Divine Fortune a acumulat online un câștig suplimentar de peste 500.000 Lei și un alt pot de peste 400.000 Lei! Fiecare dintre ele sunt sume uriașe care pot echivala oricând cu valoarea unei comori.  Povestea jocului e una palpitantă. Ea te poartă în Grecia Antică unde rolele acestui slot online pot arăta drumul spre bogății ascunse de zeii din mitologia elenă. Un joc în care în acest moment, orice rotire poate aduce acest câștig fabulos. Fericitul și norocosul care va lovitura și va câștiga potul acumulat în Divine Fortune se va simți precis un Zeu al distracției.

SuperJocul e acolo unde ești tu!

La Superbet poți juca de pe orice dispozitiv (desktop, laptop, tabletă sau telefon mobil), pentru ca în orice moment să te simți confortabil și să poți lua mereu deciziile pe care le consideri în avantajul tău.  Iar weekend-ul îți oferă posibilitatea să încerci noi strategii în care să îți activezi inclusiv unele suprestiții legate de momentul în care joci și de locul în care ești. Instalează aplicația de jocuri de cazinou și loterii Superbet Games și bucură-te de Superexperiențe!

Ofertă în continuă creștere și promoții zilnice!

Superbet plusează în cazinoul său online și cu noi jocuri adăugate în fiecare săptămână (chiar în aceste zile sunt introduse 5 noi jocuri!) și cu promoții zilnice care îți permit să descoperi tot ce se adaugă în ofertă, fi că vorbim de sloturi cu fructi și șeptari, fie că vorbim de sloturi tematice sau de cele inspirate din filme și serial de success, precum Narcos, Rambo, Beverly Hills 90210 sau Paranormal Acivity.

Superpont: găsești și online cele mai tari jocuri din agenție!

Acum ai și noua secțiune în care ai acces non-stop la jocurile online ca la aparate. Pentru că Superdistracția continuă oriunde ajungi, la orice oră vrei tu. Book of Ra, Sizzling Hot, Lucky Lady’s Charm alături de alte jocuri adevărate Superstaruri pentru jucătorii experimentați sunt mereu la îndemâna ta aici.

Bucură-te de joc responsabil!

Autor: Alex Molico, Superbet