Cine o va înlocui pe Emily Burghelea, la Antena 1. Reporterul special Acces Direct a făcut anunțul

Publicat: 17/06/2020 | 10:01

Între Emily Burghelea și echipa emisiunii Acces Direct a izbucnit un adevărat scandal, după ce fosta asistentă a dezvăluit că, de fapt, ea și-a dat demisia, iar Antena 1 susține că a fost dată afară. Acum, întrebarea de pe buzele tuturor este următoarea: cine o va înlocui pe blondină, în platoul Acces Direct?

Toată lumea se întreabă acum, cine o va înlocui pe Emily Burghelea, la Acces Direct. Reporterul emisiunii a făcut un live pe contul său de Instagram chiar în seara în care asistenta a demisionat de la Antena 1 și a dezvăluit că ar fi loc și de un…asistent!

NU RATA – EMILY BURGHELEA, ACUZE DURE LA ADRESA ACCES DIRECT, DUPĂ CE S-A AFLAT CĂ I-A CHEMAT PE VULPIȚA ȘI VIOREL LA O PETRECERE: „NU VOIAM CAMERAMANI”

Cine o va înlocui pe Emily Burghelea, la Acces Direct

„Emily a fost dată afară. Și…da, se va spune mâine, în emisiune. Eu, în calitate de prieten al Veronicăi, nu aș fi acceptat așa ceva. Mai mult, i-am zis mereu lui Viorel, atunci când a jignit-o, să nu o mai facă. Am primit câteva mesaje să plec și eu. Adevărul întotdeauna iese la iveală. Nu am fost pus de Acces Direct să fac un live, aici e contul meu personal și vorbesc despre ce vreau eu.

Nu țin cu Emily. Veronica nu a fost agresată de Viorel, eu și Doina am fi fost primii care am fi aflat asta și am fi luat măsuri. Vorbim mereu cu ei, ne sună, îi sunăm și noi și suntem prieteni și avem o legătură apropiată. Ei sunt străini de București, e bine să aibă prieteni.

CITEȘTE ȘI – EMILY BURGHELEA, FĂCUTĂ PRAF DE RADU ROTARU. REPORTERUL SPECIAL ACCES DIRECT, ACUZE GRAVE LA ADRESA ASISTENTEI: „ORICE FEMEIE CARE VREA SĂ IASĂ DINTR-O SITUAȚIE, SE TRANSFORMĂ ÎN…”

Poate e loc și de un asistent, ați vrea să se deschidă poarta și pentru un asistent?” a spus Radu Rotaru, pe live-ul făcut pe contul lui de Instagram.