Cine o înlocuiește pe Gina Chirilă, la Bravo, ai stil! Celebrities. Vedeta a fost criticată în repetate rânduri de jurații emisiunii!

Publicat: 16/02/2020 | 17:07

Plecarea Ginei Chirilă de la Bravo, ai stil! Celebrities a dat șansa unei alte vedete să intre în competiție. După ce Maria Ilioiu a fost eliminată și înlocuită rapid de Oana Radu, care le-a intrat imediat în grații juraților, o altă artistă de la noi va fi jurizată pentru ținutele pe care le va purta. 

Gina Chirilă, soția lui Bogdan Vlădău a fost nevoită să abandoneze competiția Bravo, ai stil! Celebrities din motive medicale. Astfel, o nouă vedetă va intra în cursa pentru aprecierea din partea juraților. Potrivit informațiilor oferite de playtech.ro, este vorba de nimeni alta decât Alexandra Ungureanu. Artista a fost criticată de multe ori de jurați, în cadrul emisiunii Teo Show, la rubrica „Așa da, așa nu”.

Despre ea, jurații emisiunii au spus că încă nu are un stil stabil și deși încearcă mai multe stiluri, probabil nu a găsit stilistul potrivit, care să o ajute să se pună în evidență.

„Încearcă tot felul de stiluri, încă nu şi-a găsit eul stilistic. Sau nu şi-a găsit stilistul bun! Geanta nu îmi place. Plasa aia pare cheap. Sacouaşul nu merge. Pantalonii îmi plac! Mă omoară cu nervii pantalonii ăștia! Bereta asta ce caută în peisaj?”, au spus Cătălin Botezatu și Raluca Bădulescu, în emisiunea prezentată de Teo Trandafir.

Maria Ilioiu a fost eliminată din competiția Bravo, ai stil! Celebrities și a fost înlocuită cu Oana Radu. Artista le-a fost imediat pe plac juraților, iar stilul ei i-a impresionat pe deplin, încă de la prima apariție.