Cine o crește acum pe fetița Vulpiței de la Acces Direct. A lăsat-o la Blăgești pe micuță, pentru a fi vedetă în Capitală!

Publicat: 14/04/2020 | 07:55

În urmă cu mai bine de 3 luni, Vulpița și Viorel ajungeau pentru prima dată la televizor. Cu o poveste de viață cum numai în filme îți este dat să vezi, cei doi soți din Blăgești cu siguranță nu s-au gândit nicio secundă că vor „prinde” atât de bine la public și viața li se va schimba radical.

Vulpița a ajuns la Acces Direct mărturisind că 3 bărbați au violat-o. Povestea ei de viață s-a schimbat radical în momentul în care s-a aflat că și-a dat singură acordul pentru relațiile sexuale pe care le-a întreținut cu aceștia, însă ce avea să urmeze a luat-o prin surprindere până și pe ea.

CITEȘTE ȘI – S-A DESLUȘIT MISTERUL! DE CE E CHEMATĂ VULPIȚA ZILNIC LA ACCES DIRECT. PLANUL SECRET AL ANTENA 1

Timpul a trecut, iar viața ei a devenit o adevărată telenovelă la emisiunea Acces Direct. Acum, oamenii o recunosc pe stradă și mare îi este bucuria atunci când știe că este o mică vedetă. Cu toate acestea, de când a plecat în Capitală, Vulpița a uitat complet de fetița de numai 2 anișori pe care o are cu Viorel și pe care a lăsat-o la Blăgești. Și, pentru că traiul pe care îl are acum este fix ceea ce și-a dorit de la viață, Vulpița nu mai vrea nici în ruptul capului să se întoarcă la Blăgești.

Micuța a rămas în grija soacrei sale care, din puținul ei, se străduiești să-i ofere un trai și o educație așa cum poate mai bine. Deși câștigă sume consistente la Acces Direct și, atât ea și Viorel sunt și asistați social, Vulpița nu a povestit în cadrul emisiunii niciodată nimic legat de bani sau de ajutorul pe care i-l acordă soacrei sale.

S-a lansat în muzică și trăiește așa cum și-a dorit mereu, în lumina reflectoarelor și nu de puține ori s-a întâmplat ca Vulpița să fie aspru certată de Mirela Vaida, din cauza faptului că uită de propriul copil.