Cine nu are valoare, să se ducă la culcare! Ce mașini de lux conduce celebrul Tzanca Uraganul

Publicat: 17/01/2020 | 08:17

Tzanca Uraganul, manelistul care rupe Youtube-ul în două cu melodiile pe care le lansează se răsfață și duce o viață de rege. Nu o spunem noi, o arată chiar el, căci la ce deține în garaj, am putea cu siguranță să credem că din manele nu se câștigă deloc rău. Ba din contră!

Manelistul Tzanca Uraganul are, are cu ce! Artistul își permite orice aroganță și aruncă mereu cu banii în stânga și în dreapta și demonstrează tuturor că meseria pe care o practică îi aduce sume consistente în conturi. Mai mult, manelistul ne demonstrează că banii nu aduc fericirea, dar tare bine o mai întrețin! Și, ca orice om care se respectă, Tzanca nu a stat nici măcar o secundă pe gânduri atunci când s-a decis să achiziționeze 3 mașini de lux, adevărate bijuterii pe 4 roți. Într-un clip video postat de manelist pe Tik Tok se vede clar cum luxul și opulența sunt la ele acasă. Pardon…la Tzanca Uraganul acasă!

Ce mașini de lux conduce Tzanca Uraganul

Și, ca să răspundem la întrebarea de pe buzele tuturor și să nu vă mai ținem în suspans, Tzanca Uraganul are nu mai puțin de 3 mașini de lux: un BMW de zeci de mii de euro, un Ferrari, dar și un Maybach de toată frumusețea, extrem de asemănător cu modelul pe care îl deține Gigi Becali.