Cine l-a vizitat pe Alex Bodi la vila din Tunari? „Mulțumesc că ai venit”

Publicat: 30/12/2020 | 17:38

După ce a petrecut ceva timp în spatele gratiilor, Alex Bodi a fost plasat în arest la domiciliu la vila sa din Tunari. Astfel, afaceristul s-a putut bucura liniștit de sărbători, alături de câteva persoane dragi. Mai mult, a primit chiar și o vizită surpriză din partea luptătorului Benny.

Aflat în arest la domiciliu, Alex Bodi și-a petrecut Crăciunul alături de cele două fiice al sale și de Daria Radionova. Însă a avut parte și de o vizită surpriză din partea luptătorului Benny. Potrivit imaginilor postate de afacerist pe Instgram, Benny a trecut pe la vila din Tunari pentru o mică întrevedere. Cei doi au stat de vorbă și au imortalizat momentul.

Alex Bodi l-a felicitat pe Benny pentru victoria pe care a avut-o în Gala Glory 76 de la Rotterdam, unde a reușit să îl învingă prin KO tehnic pe renumitul Badr Hari. (CITEȘTE ȘI: ALEX BODI A DEZVĂLUIT CÂTE KILOGRAME A SLĂBIT ÎN PERIOADA ÎN CARE A STAT DUPĂ GRATII. ÎN SEARA ACEASTA, EL S-A REVĂZUT, ÎN SFÂRȘIT, CU FETIȚA CEA MARE | FOTO)

„Felicitări frate! Sunt mândru de tine. Mulțumesc că ai venit”, este mesajul care a însoțit fotografia postată de Alex Bodi.

Alex Bodi, Crăciun în familie

Proaspăt ieșit din închisoare, Alex Bodi și-a petrecut Crăciunul în arest la domiciliu alături de cel două fetițe ale sale. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu a postat în mediul online mai multe imagini cu cele mici și le-a mărturisit internauților că este foarte fericit pentru că a putut să aibă alături de el fetițele. (VEZI ȘI: IMAGINILE VORBESC DE LA SINE. ALEX BODI A PETRECUT AJUNUL CRĂCIUNULUI ALĂTURI DE DARIA RADIONOVA)

Mai mult, lângă Alex Bondi, în seara de Crăciun a stat și noua s-a iubită, Daria Radionova. Cei doi pare că se înțeleg de minune și că relația lor este într-un punct cât se poate de bun. Cât timp a fost în spatele gratiilor Daria l-a așteptat pe Alex Bodi, iar acum s-au bucurat de revedere și au petrecut sărbătorile împreună.