Cine l-a agresat pe soțul Andreei Tonciu? Poliția este pe urmele lui

Publicat: 30/12/2020 | 14:29

 

Bărbatul care l-a atacat pe soțul Andreei Tonciu este de negăsit. Polițiștii sunt pe urmele lor. Andreea Tonciu face apel pe Instagram să-l găsească pe indivit. 

Andreea Tonciu și soțul ei au trecut prin momente cumplite astăzi. În timp ce erau în mașină au fost atacați de un bărbat înarmat cu un briceag. Se pare că în timp ce se aflau în traficul din Capitală, la un moment dat, un bărbat înarmat cu un  cuțit ar fi tăbărât pe soțul ei și l-ar fi rănit. Daniel Niculescu a avut nevoie de îngrijiri medicale. La fața locului au ajuns echipaje de la Poliție, dar și de pe Ambulanță.

CITEȘTE ȘI: ” SOȚUL ANDREEI TONCIU, TĂIAT ÎN TRAFIC: ”L-A ATACAT, ERAM CU COPILUL ÎN MAȘINĂ! UNDE SUNTEM NOI, ÎN JUNGLĂ?!” VIDEO

Agresorul e căutat de Poliție

Polițiștii Capitalei sunt pe urmele bărbatului care l-a atacat pe soțul vedetei. Pentru a veni în sprijinul lor, Andreea Tonciu a postat câteva imagini cu mașina pe care o conducea acesta, dar și cu respectivul indivit. Tânărul este îmbrăcat într-o pereche de jeansi albaștrii, o cămașă albastră și o vestă neagră.

 

„Poliția este în alertă. Îl caută pe acest individ care ne-a atacat cu cuțite”, a scris Andreea Tonciu în dreptul pozei bărbatului.

 

Acesta se afla la volanul unui autoturism  marca Ford, de culoare gri. „Aceasta este mașina lui. Cine îl cunoaște?”, a mai adăugat Andreea Tonciu pe Instastory, în speranța că cineva îi va oferi un răspuns.

VEZI  ȘI:” SPEAK, GEST OBSCEN LA ADRESA ADELINEI PESTRIȚU. BRUNETA O SĂ-ȘI IASĂ DIN MINȚI