Cine îi este aproape Lidiei Buble, după despărțirea de Răzvan Simion. Imaginile care au topit inima fanilor: „Iubitul meu”

Publicat: 10/06/2020 | 12:00

Au trecut câteva zile de când Răzvan Simion a anunțat despărțirea de Lidia Buble, iar în urmă cu o zi, artista și-a serbat ziua de naștere. Cu siguranță fanii ei s-au întrebat cine anume i-a fost aproape acesteia, într-o zi atât de specială, căci nu au văzut nici urmă de Răzvan Simion.

Dacă în urmă cu 2 ani făcea o probă de nuntă în Maldive, alături de alesul inimii sale, anul 2020 a prins-o pe Lidia Buble singură de ziua ei de naștere. Pe contul său de Instagram, artista a postat mai multe clipuri video în care le-a arătat fanilor cum a petrecut și cât de bine s-a distrat, însă nimeni nu l-a văzut pe Răzvan Simion în peisaj.

Cine i-a fost alături Lidiei Buble, de ziua ei de naștere

Lidia Buble a sărbătorit alături de prietenii ei cei mai buni și de familie, oamenii care i-au fost alături în orice moment. De asemenea, cățelul vedetei i-a fost și el alături, întrucât și-au serbat ziua de naștere împreună, patrupedul împlinind 4 anișori.

NU RATA – LIDIA BUBLE, PETRECERE MONSTRUOASĂ LA 27 DE ANI. NU SUFERĂ DUPĂ DESPĂRŢIREA DE RĂZVAN SIMION ŞI SE LAUDĂ CU ASTA: „NU ÎMI MAI TREBUIE NIMIC”

„Iubitul meu, astăzi a fost și ziua ta, mamă! Da, da” a spus Lidia Buble, pe Instagram, în timp ce-l mângâia pe patruped.

Răzvan Simion a anunțat despărțirea de Lidia Buble

Răzvan Simion este cel care a confirmat public că relația dintre ei s-a terminat, printr-o postare pe contul personal de Instagram.

CITEȘTE ȘI – DESPĂRȚIREA E, DE FAPT, DIVORȚ?! RĂZVAN SIMION ȘI LIDIA BUBLE S-AU CĂSĂTORIT ÎN SECRET?!

„Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine. Dar separat. Mă iert pe minte pentru tot ce am fost și pentru tot ce n-am fost… Suntem în continuare o echipa și construim proiectul muzical și în rest doi…foști iubiți…. actuali foarte buni prieteni”, se arată în mesajul postat de Răzvan.