Cine-i face cadou fetei norocoase rochia de mireasă ”țiplă”? Licitația a început!

Publicat: 09/04/2020 | 17:31

Ștefan Mandachi, omul de afaceri sucevean, continuă licitațiile pentru a strânge suma de trei milioane de euro pe care și-a propus-o la începutul campaniei, prin care vrea să ajute Crucea Roșie. După ce prin licitația lui s-a vândut un tablou cu 5.000 de euro (prețul lui era de 100), acum scoate o rochie țiplă, cu preț de magazin de 1.000 de euro.

Povestea este însă parcă desprinsă din basme. O ideea genială! (CITEȘTE ȘI: A FĂCUT ”PANA PROSTULUI” ȘI L-AU NĂPĂDIT AMINTIRILE! CE I S-A ÎNTÂMPLAT LUI ȘTEFAN MANDACHI LA 1 CM DE DRUM DISTANȚĂ: ”DACĂ TOT AM AJUNS…”)

”Rochia cu perle valorează 100 cm (1000 euro) dar Alexandra (SIA STYLE) e dispusă să o ofere gratuit cauzei noastre, iar orice bănuț obținut de la oameni buni să-l donăm. DECI AVEM NEVOIE DE BANI PENTRU ROCHIE! E fabulos că vă oferiți parteneri, dar avem nevoie ca cineva să ofere și bănuți! Licitați pentru rochie! Nu aveți ce face cu ea? Uite cum procedăm:

IMAGINI CUTREMURĂTOARE DIN SUCEAVA! MANDACHI: ”E HORROR! N-AM VĂZUT AȘA CEVA ÎN 34 DE ANI!” VIDEO

Rochia e țiplă, e nouă în cutie. Ieri am obținut 5000 euro pentru un tablou evaluat la 100 euro. Astăzi vreau să depășim recordul fabulos de ieri: dacă depășim cu un singur euro suma de 5000 euro (care m-a uimit ieri) eu m-am gândit să procedăm astfel:

  1. Căutăm o domnișoară fără posibilități financiare care urma să se mărite (pe criza asta, e de înțeles, nu-i o rușine să n-ai bani). Înscrierea se face la mireasa@1cm.ro
  2. Banii licitați intră la Crucea Roșie și cumpărăm tot ce trebuie pentru spitalele județul Suceava, Botoșani (și mai nou pentru orfelinate, unde pot să se întâmple nenorociri cu virusul)
  3. Eu ofer Magnificus Plaza gratuit ca să-și facă nunta (într-o zi liberă) incusiv echipa de bucătari pentru 100 persoane. Și am mobilizat și niște prieteni buni astfel: Carpatis ne oferă carnea, Bianco Eli ne dă limuzina, Betty deserturi, X…………. asigură filmatul, x……………………. muzica, X………………….. ornatul, X……………….. prăjiturile, și mai așteptăm mulți X cu suflet bun, care să se implice.

Licitația se face în COMMENTURI. Durată? Până mâine seara! START!!! DOAMNE AJUTĂ!”, a menționat Ștefan Mandachi, pe Facebook. (NU RATA: CE I-A TRIMIS UN SUCEVEAN DIN CENTRUL FOCARULUI DE CORONAVIRUS LUI ȘTEFAN MANDACHI + REACȚIA OMULUI DE AFACERI VIDEO)

Mandachi și povestea campaniei 1 cm de autostradă

Ștefan Mandachi a dezvăluit, la Pro TV, cum i-a venit ideea campaniei de vânzare a matrului de autostradă pe care l-a construit în Suceava.

REPLICA LUI ȘTEFAN MANDACHI, DUPĂ CE ȘI-A PARCAT BOLIDUL DE LUX NEREGULAMENTAR: ”CĂ NU SUNT ADEPT AL RESPECTĂRII REGULILOR, NU E O NOUTATE”

„Prima dată m-am gândit să ajut un ONG să stângă bani și nu mi-a venit nicio idee originală. M-am gândit că trebuie să merg în zona asta ca să pot să stârnesc oamenii, să conving antreprenorii din oraș, sucevenii, moldovenii și toți românii, să doneze substanțial (…) Este cea mai mare strângere de fonduri din Suceava. Timpul? Cinci zile. Suntem foarte mulți antreprenori care ne-am unit. Sunt antreprenori din Suceava, oameni de rând care cumpără un centimetru, 10 cm, 100 cm, chiar și 1.000 cm. Noi emitem un certificat de proprietate simbolic, care este trimis fiecărui cumpărător”, a dezvăluit antreprenorul.