Cine este Yeva Shivanova, concurenta care a dansat în făină cu Mihaela Rădulescu la Românii au Talent. Mihai Petre, în extaz. VIDEO

Publicat: 11/04/2020 | 11:07

În 2015, Yeva Shyiaova a făcut spectacol la Românii au Talent, după ce a dansat cu Miahela Rădulescu în făină. La cinci ani distanță, tânăra a revenit pe scenă, de această dată cu un număr de acrobație excepțional, completat cu un dans excepțional, executat, acum, în sclipici.

VEZI AICI: FLORIN CĂLINESCU NU SE LASĂ! ANDRA, ASALTATĂ DE AVANSURI, LA ROMÂNII AU TALENT! DERAPAJ INCREDIBIL, LA PRO TV: „NU ERAM EU CU 15 ANI MAI TÂNĂR…”

Cei patru jurați, în special Mihai Petre, au fost în extaz. Asa cum era de așteptat, Yeva Shyiaova (28 de ani) a primit “DA” și va merge în etapa următoare.

Este evident că ne-ai făcut praf de stele pe toţi”, a spus Mihai Petre.

Am auzit multe despre tine, ţi-am urmărit cariera şi iată-te din nou aici”, a spus și Florin Călinescu.

Ce mă bucur să te revăd. Să ştii că mi-ai confirmat că eşti magică. Eşti la fel de talentată şi ne bucurăm să te avem din nou la Românii au talent”, a spus Andra.

NU RATA: CE SALARIU AU ȘOFERII CARE LUCREAZĂ LA ROMÂNII AU TALENT. CÂȚI BANI LE DĂ, DE FAPT, PRO TV PENTRU UN WEEKEND DE FILMARE

“M-am născut pentru a dansa!”

La rândul ei, Yeva Shyiaova a declarat: „Cred că m-am născut pentru a dansa. Am făcut timp de șapte ani balet, apoi am mers la teatru, după care apoi am realizat că vreau să fac cu totul altceva. Ceva mult mai feminin și senzual. Așa am început să creez show-urile mele pe tocuri. Anul acesta mi-am deschis propriul studio de dans, acum le pot învăța pe fete să danseze ca mine. Acest lucru este foarte important pentru mine, deoarece, într-un fel sau altul, simt că le pot schimba viața„.