Cine este victima cu numărul 400 a virusului COVID-19. A fost luată de pe stradă și…

Publicat: 17/04/2020 | 11:37

Numărul victimelor coronavirusului a ajuns la 400 în România. Până la această oră, opt oameni și-au pierdut vineri viața. Cine este pacientul care a întregit lista deceselor? (CITEȘTE ȘI: FOCAR DE COVID-19 ÎNTR-UN CENTRU MEDICO-SOCIAL DIN DÂMBOVIȚA. ZECI DE PERSOANE AU FOST TESTATE POZITIV! DE LA CINE S-AU INFECTAT)

O femeie din Galați a ajuns, de urgență, la spital, fiind luată de pe stradă, acolo unde, spun autoritățile, își trăia viața. Era om al străzii. Avea multe probleme de sănătate, de altfel, motivul pentru care a ajuns la spital fiind undele problem respiratorrii, în urma cărora i s-a făcut rău.

ACEST CUPLU A MURIT DIN CAUZA CORONAVIRUSULUI, DEŞI NICIUNUL NU A IEŞIT DIN CASĂ PE TIMPUL PANDEMIEI. CUM A FOST POSIBIL AŞA CEVA

Potrivit autorităţilor, femeia de 62 de ani a ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean din Galaţi pe 6 aprilie.

S-a aflat la spital că e infectată cu virusul COVID-19

După ce a fost testată, medicii au aflat că este infectată cu virusul COVID-19. Femeia a rămas internată la spitalul judeţean, respectându-se regulile izolării, dar a murit o săptămână mai târziu. Victima avea numeroase alte probleme de sănătate, au stabilit medicii, conform Mediafax. (NU RATA: MĂRTURIILE ULUITOARE ALE UNUI MEDIC LEGIST, DUPĂ CE A FĂCUT AUTOPSIA PERSOANELOR CARE AU MURIT DIN CAUZA CORONAVIRUSULUI)

„Femeie, 62 ani din judeţul Galaţi (om al străzii). Se prezintă în UPU a Spitalului Judeţean de Urgenţă Galaţi în data de 06.04.2020 cu simptome respiratorii şi se recoltează probe pentru COVID-19. Se izolează în izolator apoi este internată în Spitalul Judeţean de Urgenţă-Boli Infecţioase. Rezultat pozitiv pe data de 06.04.2020. Decedata pe data de 11.04.2020. Comorbidităţi: Boală autoimună, HTA, obezitate”, scrie în raportarea Grupului de Comunicare Strategică.

PACIENȚII INFECTAȚI CU CORONAVIRUS VOR BENEFICIA DE UN TRATAMENT CU PLASMĂ DE LA PERSOANELE CARE S-AU VINDECAT

Angajaţii DSP au declanşat o anchetă epidemiologică pentru a stabili cu cine a intrat în contact persoana fără adăpost. La Galați, numărul deceselor din cauza virusului COVID-19 a ajuns la 16.