Cine este și ce meserie are tânărul din București care a fost prins de polițiști fără declarația pe propria răspundere și nu a fost amendat

Publicat: 05/05/2020 | 09:45

Un tânăr din București a fost surprins de polițiști fără declarația pe propria răspundere și fără centură de siguranță, iar acesta a povestit experiența pe care a avut-o, una cu totul neașteptată.

Bineînțeles, s-a scuzat în fața oamenilor legii – vezi AICI -, precizând că a crezut că nu mai trebuie să completeze declarația pe propria răspundere, fiindcă avea un drum scurt de parcurs, dar nu credea că va scăpa de amendă. Și totuși, a povestit ulterior, a întâlnit ”un caz fericit”, spunându-i-se să completeze declarația pe loc, fiindcă polițiștii nu sunt puși să dea amenzi, în primul rând, ci să prevină astfel de situații.

Ei bine, respectivul este… magicianul Simion Ștefan, cu 10 ani de experiență în magie și mentalism. Acum se poate pune și întrebarea – în glumă, evident – dacă nu cumva a reușit să intre în mințile polițiștilor, exact la momentul potrivit, așa cum a făcut-o și atunci când a urcat pe scena de la ”Românii au Talent” și a avut o prestație impresionantă.

„Simion Stefan are peste 10 ani de experienta in magie si mentalism. De fiecare data isi vrajeste publicul si face o poveste din show-ul sau. Simion Stefan a introdus in spectacolele sale un format  unic in ce priveste divertismentul si le transmite celor prezenti in sala o experienta plina de trairi intense”, se scrie despre Simion Ștefan, potrivit wowbiz.ro.

(CITEȘTE ȘI: RÂZI CU LACRIMI! CE VULGARITATE A SCRIS O TÂNĂRĂ DE 23 DE ANI DIN TÂRGU MUREȘ ÎN DECLARAȚIA PE PROPRIA RĂSPUNDERE: „MĂ DUC LA…”)

Mentalistul Simion Ștefan

A ”pătruns” în mințile juraților

Simion Ştefan a reuşit să „pătrundă“ în minţile juraților de la ”Românii au Talent” şi să ghicească, pe rând, persoana căreia Andra ar fi vrut să-i transmită un mesaj, o dată de naştere importantă pentru Mihai Petre, numele căţelului ales la întâmplare de Florin Călinescu şi o piesă muzicală aleasă cu ajutorul unor zaruri de Andi Moisescu.

Dar mentalistul Simion Ştefan a reuşit să ghicească – atenție, în timp real – … numele la care se gândea Pavel Bartoş, cel al mamei sale.

(VEZI ȘI AICI: DE-A RÂSU’-PLÂNSU’! IREAL CE A PRIMIT UN TÂNĂR DIN IAȘI DUPĂ CE A COMANDAT O PORȚIE DE CARTOFI PRĂJIȚI CU PARMEZAN PRIN APLICAȚIA GLOVO)