Cine este românca moartă în cumplitul accident de TIR din Franța. Lucreția a lăsat trei copii orfani de mamă

Publicat: 18/03/2020 | 09:19

Ieri după amiază, un cumplit accident a avut loc în Franța, pe autostrada Lucreția! O șoferiță româncă de TIR pe nume Lucreția Rus și-a pierdut viața în urma tragediei, iar soțul ei, Marius, a fost preluat de echipajele de salvare în comă, de pe șosea. 

Lucreția Rus era șoferiță de TIR și avea o familie minunată. Ieri, viața femeii s-a curmat brusc, într-un cumplit accident produs în Franța, pe autostrada Lucreția. La volanul TIR-ului se afla soțul său, Marius, care nu a văzut că în fața lor era un blocaj rutier și s-a izbit cu putere se semiremorca unui camion.

În urma impactului, soția lui, Lucreția Rus a murit pe loc, iar el a fost preluat de echipajele de salvare în comă și transportat de urgență la spital. În urma morții femeii, trei copii au rămas orfani de mamă.

Pe pagina de Facebook a Lucreției, internauții au lăsat numeroase mesaje dureroase în memoria femeii care s-a stins din viață mult prea repede.

„Dumnezeu sa o ierte…nu merita soarta asta ????????????????????sincere condoleante…am văzut pe un grup postarea..dumnezeu sa te aibă in grija. pacat si de copii, de sotul ei …fara cuvinte / Sincere Condoleante…putere copiilor si familiei sa poata depasi acest moment greu ….pacat de timeretea ei si de copilasii ce raman cu durerea in suflet ca mama lor nu s-a mai intors la ei????????????????????????” sunt câteva dintre mesajele postate de oameni, pe profilul de Facebook al Lucreției Rus.