Cine este Radu Palaniță, concurentul care primit Golden Buzz la Romanii au Talent! Ce meserie are, de fapt | VIDEO

Publicat: 22/02/2020 | 10:34

Radu Pălăniță este concurentul de la “Românii au talent” care a primit al patrulea Golden Buzz din acest nou sezon spectaculos! Înainte să urce pe scena show-ului de la Pro TV, el și-a spus povestea de viață și a dezvăluit că și-a descoperit talentul în urmă cu aproape patru ani. Cu vocea sa impresionantă a ridicat întreaga sală în picioare, iar jurații l-au aplaudat frenetic.

Citește și: Românii au talent. Ea e moldoveanca de 9 ani care a ridicat sala în picioare! Cum au reacționat Smiley și Pavel Bartoș + Andra a rămas fără cuvinte VIDEO

Radu Palaniță a obținut al patrulea Golden Buzz de la “Românii au talent”

Radu Palaniță are 40 de ani și este mecanic auto. În cadrul ediției trecute de la “Românii au talent”, el a obținut patru de “Da!” din partea juraților emisiunii, iar Florin Călinescu a fost cel care a apăsat butonul auriu. Lacrimile i-au inundat și mai mult ochii talentatului concurent, care a fost extrem de surprins de ceea ce a provocat cu numărul său, după cum puteți vedea atât clipul de mai jos, dar și în galeria foto a articolului.

“(..). Primul meu job a fost alături de tatăl meu de la care eu am învățat o meserie. Am făcut chestia asta în paralel: școala și cu munca și, la un moment dat, pot să spun că am ales munca. Am fost o familie modestă… cu siguranță au fost unele lipsuri în copilărie și cred că chestia asta cumva m-a făcut să zic: Vreau eu să câștig banii mei, să îmi cumpăr eu cee ace îmi doresc eu. Cam de pe la 14 ani, mi-am câștigat singur banii. De fel… sunt o persoană mai retrasă, mai tăcută, dacă pot să spun așa. Nu prea vorbesc e o minune, vorbesc mai mult ca de obicei. (…)”, a povestit Radu Palaniță înainte să performeze pe scena de la “Românii au talent”.

Citește și: Românii au talent. Călinescu nu a mai rezistat, Andra a roșit: “Cum s-o bagi din prima…” Jurații și publicul s-au tăvălit de râs VIDEO

Prima care a luat cuvântul de la masa juriului a emisiunii de la Pro TV a fost Andra: “(…). Știi ce nu înțeleg eu, Radu: până la petrecerea aia, tu nu ai încercat niciodată să cânți?”. Radu Palaniță i-a răspuns: “Nu, niciodată”.

Surprinsă, soția lui Cătălin Măruță a afirmat: “Este incredibil! Adică, a fost nevoie de o petrecere, de o beție ca să îți dai seama că tu ai vocea asta! superbă! Poate de acum în colo, iată, colegul meu de breaslă: Radu. Îți doresc succes în tot ce faci și… mi se pare incredibil, știi… cum abia la vârsta asta ți-ai dat seama de talentul ăsta incredibil. Ce voce superbă!”.

Ulterior, Florin Călinescu a declarat: “Eu îți mulțumesc că ai făcut acest pas. (…). Se întâmplă următorul lucru, măi, copii: deci, câteodată, știi, nu trebuie să lași doar pe mâna destinului sau pe mâna eu știu cui… știi? Și atunci, eu vă spun ceva: eu, cel puțin, de un mecanic auto am nevoie, da! Vreau să te responsabilizez”.

Radu Palaniță, fost concurent la “Vocea României”

“Nu este prima data când particip la un concurs. Am participat recent la «Vocea României». Din păcate, nu am reușit să întorc niciun scaun. Sper la un trei de da. Sper la un trei de da. (…). Nu am niciun fel de studii muzicale, însă, am aflat că pot să cânt, în urmă cu 4 ani si jumătate, într-un bar de karaoke. De atunci, la fiecare sfârșit de săptămână, frecventez locații de karaoke unde cânt alături de prieteni. Mi-am dat seama că vreau să încânt oamenii cu muzica mea”, a mărturisit Radu Pălăniță în cadrul ediției trecute de la “Românii au talent”, sezonul 10.
“Eu asta apreciez la această emisiune. Faptul că oameni fără niciun semn al destinului descoperă ceva și vin aici. Și au o meserie. Uite, anul trecut era o croitoreasă. Acum este un mecanic auto. Mâine puteți fi milionari…”, a mai declarat Florin Călinescu.