Cine este persoana influentă care l-a scăpat pe Mario Iorgulescu de toate acuzațiile. Nu este tatăl său

Publicat: 15/02/2020 | 14:02

În noaptea de 7 spre 8 septembrie 2019, Mario Iorgulescu a produs un grav accident de circulație pe Șoseaua Chitilei, curmând viața lui Dani Vicol, un tânăr de 24 de ani. Fiul lui Gino Iorgulescu, președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, a fost transferat, ulterior, la o clinică din Italia, iar foarte multe opinii au fost în favoarea ideii că – deși vinovat – va reuși să scape de acuzații având ”spate”.

Mario Iorgulescu este cercetat penal pentru accidentul comis, însă lucrurile par a se mișca greoi, dându-se apă la moară tuturor speculațiilor. Conform unor informații apărute în mass-media, cel care l-ar sprijini pe Mario Iorgulescu este chiar verișorul acestuia, Petre Gino Iorgulescu, cel care ocupă funcția de comisar șef la Biroul de Investigații Criminale.

”Mario Iorgulescu ar fi fost ajutat și protejat în permanență de verișorul lui, Petre Gino Iorgulescu, comisar șef la Poliția Capitalei, Biroul Investigații Criminale. Domul comisar nu este nici el ferit de probleme legale. În 2007 a fost prins în flagrant când lua mită bani și tigări, în urma unui șantaj. Cu toate astea, cariera lui a fost într-o continua creștere”, potrivit informațiilor furnizate de impact.ro.

”A apucat să mai clipească o dată și gata!”

Bărbatul care a ajuns primul la locul tragediei a fost șocat. Avea să povestească, pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, ce a găsit și ce a făcut imediat după ce a coborât din mașină. Văzuse scena îngrozitoare, fiind în spatele mașinii lui Dani Vicol. ”Accidentul s-a produs în fața mea. Eu mă aflam cu mașina în spatele băiatului cu Audi. L-am văzut cum a zburat din mașină. A fost aruncat aproximativ 20 de metri. Victima din Audi a apucat să mai clipească o dată. Era întins pe jos cu picioarele rupte. Nu pot să descriu ce am văzut, a fost horror. M-am dus la el și i-am zis «dacă trăiești și mă auzi, te rog să clipești!» A apucat să mai clipească o dată și… gata!