Cine este omul care îi editează și îi urcă lui Florin Salam videoclipurile pe Youtube

Publicat: 26/02/2020 | 16:21

Florin Salam este unul dintre cei mai iubiți interpreți de manele din România. De-a lungul timpului și-a câștigat titlul de „Rege al manelelor” și are foarte mulți fani. Fiecare piesă pe care o lansează ajunge imediat în trending. Talentul manelistului este recunoscut de toată lumea, însă asta nu e suficient. Pentru a reuși să se mențină în top-uri, Floirin Salam are în spate o întreagă echipă care are grijă ca videoclipurile pieselor lui să arate foarte bine și ca totul să fie în regulă.

Omul pe care Florin Salam la ales pentru a se ocupa de munca din spate este Florin Necșoiu. Cei doi colaborează de ceva timp. Florin Necșoiu cunoscut sub numele de șcenă, Nek este un popular cântăreț și compozitor de muzică etno, de petrecere și manele. Bărbatul și-a deschis o casă de muzică și colaborează cu foarte mulți artiști. (CITEȘTE ȘI: FLORIN SALAM, DIN NOU BUNIC! VESTEA VINE DIN PARTEA FIULUI SĂU DE 17 ANI)

Se pare că și Florin Salam a ales să lucreze cu Nek Music, pentru calitatea serviciilor pe care le oferă. Acesta se ocupă de tot ce înseamnă pregătirea și lansarea unei melodii: de la partea de tras voci, la editare video și realizarea videoclipurilor. (VEZI ȘI: ”REGINA” LUI FLORIN SALAM, LA PIAȚĂ ÎN DOROBANȚI CU 100.000 € LA ”PURTĂTOR” + CÂȚI BANI I-A DAT UNEI CERȘETOARE)

Cine este Florin Necșoiu?

Florin Necșoiu sau Nek este cântăreț și compozitor de muzică etno și de petrecere. Până acum a compus peste 2000 de piese pentru mai mulți artiști din România și din Bulgaria. Nek a pus bazele celei mai mari case de discuri, specializată exclusiv pe manele, Nek Music.

Florin Necșoiu și-a descoperit pasiunea pentru muzică de mic, a fost la Școala de Muzică din Târgoviște, unde a studiat pianul. Liceul l-a făcut în București, la „Dinu Lipatti”, unde a studiat naiul.

În anul 2010 a primit Discul de Aur pentru vânzările albumului „Un nou început”. El a colaborat cu numeroși artiști printre care: Florin Salam, Bogdan de la Oradea, Mr. Juve, Denisa, Florin Salam, Nicolae Guță, Jean de la Craiova, Adrian Minune, Denisa, Sorin Copilul de Aur și Liviu Guță.