Cine este noua colegă de platou a lui Dan Capatos, la Xtra Night Show. Indiciu: este blondă și celebră!

Publicat: 12/01/2021 | 10:59

Dan Capatos le-a făcut fanilor săi o surpriză de proporții, chiar la început de an. Datorită insistențelor acestora, prezentatorul s-a gândit să fie din nou gazda emisiunii Xtra Night Show, de această dată la Antena Stars. Mai mult, echipa are un nou membru!

Dan Capatos are un nou coleg de platou. Pardon, o colegă, căci este vorba de o prezență feminină ce nu îi este străină publicului.

Nimeni alta decât Paula Chirilă se alătură echipei Xtra Night Show, iar aceasta, alături de Dan Capatos și Cătălin Bordea, va fi prezentă în casele telespectatorilor de la ora 22:30, de luni până vineri.

Ce anunț a făcut Dan Capatos, despre reînceperea emisiunii XNS

După o lungă perioadă de așteptare, Dan Capatos s-a decis să revină pe micul ecran cu emisiunea XNS, de această dată difuzată de Antena Stars.

“Aventura Xtra Night Show continuă cu sezonul 27! Emisiunea va fi mai frumoasă, mai spumoasă şi mai devreme acasă! Şi asta pentru că, din acest sezon, ora de începere va fi 22:30. Ne vom distra câte două ore pe seară, de luni până vineri, tot în casa Antenelor, dar în altă camera: Antena Stars. Au fost extrem de multe mesaje din partea telespectatorilor fideli, în acest an greu pe care l-am tăit cu totii, supăraţi pe faptul că uneori stăteau să ne aştepte până la ora la care, în mod normal, emisiunea ar fi trebuit sa se termine. Din respect pentru ei, Xtra Night Show îşi va respecta statutul de cel mai longeviv Late Night Show din istoria televiziunii din România, de-acum şi din punct de vedere al duratei şi al orei de intrare. Îi aşteptăm pe prietenii noştri dragi, aflati de partea cealaltă a ecranului să ni se alăture, de luni până vineri, de la 22:30 la 00:30, pe Antena Stars. Să ne dea Dumnezeu sănătate şi un an liniştit tuturor!”, a declarat Dan Capatos.